Madplan uge 27 er består af 7 lækre retter til aftensmaden og en sød opskrift. Heriblandt grillet flæskesteg, halloumiburger og hjemmelavet pitabrød.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 27

Grillet Flæskesteg

Mandag: Grillet flæskesteg med ovnbagte kartofler og frisk salat.

Kebabtoast

Tirsdag: Kebabtoast med salat til.

Butterdejsstang Med Kylling

Onsdag: Butterdejsstang med pikantost og kylling, dertil salat.

Pitabrød

Torsdag: Pitabrød med avokadocreme, salat og tun, skinke eller kylling

Halloumiburger

Fredag: Halloumiburgere med ovnbagte kartofler til.

Flammkuchen

Lørdag: Flammkuchen med hvidløgsolie og pizzadressing og salat til.

Grillet Hel Kylling

Søndag: Grillet hel kylling serveret med grillet majskolber og bagekartofler – samt denne sommerdressing til.

Chokoladebudding

Ugens søde: Chokoladebudding med jordbær til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂