Sommerdressing er den perfekte dressing til sommeren. Den har et hint af bearnaise og smager fantastisk rørt i en kartoffelsalat, pastasalat, i en burger, sandwich, pitabrød, bagekartoffel og så meget mere.

Jeg elsker en sommerdressing, som kan bruges til mere end én ting. Denne her dressing kan bruges til stort set alt, hvor der bruges dressing. Den er også perfekt tilbehør som kold sauce til grillmaden.

Prøv også den bedste dip til fritter.

Sommerdressing
Udskriv Pin Opskriften
4.84 fra 18 stemmer

Sommerdressing

Lækker sommerdressing – perfekt til salater, pastasalater, kartoffelsalat, sandwiches, pitabrød osv. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Sommerdressing
Køkken Dansk
Keyword Dressing
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 3 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 1 portion

Ingredienser

KØB PÅ NEMLIG

Sådan gør du

  • Hak rødløget fint.
  • Rør rødløg, creme fraiche, mayonnaise, sød sennep, estragon og bearnaiseessens sammen.
  • Smag dressingen til med salt og peber.
  • Så er den klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Dressingen kan sagtens holde 3-4 dage på køl på patentglas.

Sommerdressing

Denne sommerdressing kan holde sig ca. 4 dage på køl på patentglas eller anden lufttæt beholder.

Jeg bruger tørret estragon, men du kan selvfølgelig sagtens bruge frisk. Dressingen er også lækker med f.eks. purløg, persille eller dild.

Dressingen passer til stort set alt – fra frikadeller, bøffer til fisk og skaldyr. Den er også super til vegetariske retter… ja, det er faktisk stort set ikke noget den ikke passer til.

Du kan bruge andre sennepmærker, men jeg er klart mest til den nævnte i opskriften, da den giver en skøn smag uden at overdøve de andre smage.

Hvorfor bruge patentglas til dressing?

Sommerdressing

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Sommerdressing
Sommerdressing
Sommerdressing