Dip til fritter – det her er verdens bedste dip til fritter. Jeg elsker pommes frites bare med ketchup til, men skal det virkelig være godt, så er denne dip min absolute favorit!

Har du ikke nok i én slags dip til dine fritter, så har jeg også en anden helt vildt lækker opskrift. Det er min opskrift på BIG MAC dip! Den smager af Big Mac og er virkelig så lækker. Den opskrift kan du finde HER.

Vi er helt vilde med denne hjemmelavet dip til fritter. Jeg havde egentligt tænkt, at dippen skulle være til 6 personer. Men min kæreste spiste rub og stub, så 2 personer ville nemt kunne dele den og spise op. Men er det en dip til fritter og der serveres andet til, så er der til 4 personer, så det er det der er skrevet i opskriften.

Jeg laver nogle gange dippen og pommes frites til en film i stedet for chips og dip og det er virkelig bare et hit.

Tips til dip til fritter

Denne dip egner sig også til bage kartofler, i sandwiches, til salat, grillmaden osv.

Dippen kan holde sig ca. 3 dage i køleskabet i lufttæt beholder.

Det er vigtigt, at du bruger sød sennep (en af de to som er nævnt i opskriften), da det giver en absolut bedste smag i dippen.

Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter

Vil du se mig lave dippen på video? Så er min YouTube video lige HER.

Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter
Udskriv Pin Opskriften
4.36 fra 17 stemmer

Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter

Denne her dip er så lækker! Den er nem at lave og smager himmelsk!
Ret Dip
Køkken Dansk
Keyword Mayonnaise
Forb. tid 5 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Læg alle varer i kurv på Nemlig

  Sådan gør du

  • De syltede agurker hakkes fint og det samme med rødløg og purløg.
  • Kom mayonnaise, sennep, løg, purløg og agurker i en skål og rør det godt sammen.
  • Smag dippen til med salt og så er den klar til servering. 
  • Velbekomme. 

  Noter

  Dippen kan holde sig et par dage i køleskabet i en lufttæt beholder. 

  Jeg er også at finde på de sociale medier:

  Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

  Min Instagram

  Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

  Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter Verdens Bedste Dip Til Pommes Frites - Opskrift På Dip Til Fritter