Om Julia Olsen – Kvinden Bag Madbloggen

 

Julia Olsen MasterChef 2019
Foto: TV3
Hvem er Julia Olsen?

Mit navn er Julia Olsen (faktisk er mit fulde navn Julia Ring Olsen) og jeg er en 25 årig madblogger og youtuber.

Jeg bruger alt min tid på denne blog og jeg elsker det! Jeg kan nemt arbejde 50-60 timer om ugen på opskriftsudvikling, billeder, tekstskrivning, redigering og sociale medier. Jeg elsker at arbejde hårdt på at give jer masser af lækre opskrifter! Jeg drømmer om at udgive kogebøger i fremtiden og finde en levevej i madlavning og forhåbentlig på denne blog.

Jeg fik i 2017 en BA i Ægyptologi, men besluttede at det ikke skulle være en levevej for mig. Jamen Julia? Hvorfor valgte du så at læse Ægyptologi? Jeg elsker at skrive! Jeg elsker mytologi og fantasy. Denne uddannelse har bragt mig meget tættere på mytologiske fortællinger og det har været så spændende og fedt. I det sidste år af min uddannelse valgte jeg græsk og romersk, som tilvalg. Hvor der også her blev kigget meget på mytologien. I min bacheloropgave valgte jeg at kigge på ligheder i mellem de egyptiske og græsk/romerske guder i 2 forskellige fortællinger, og det har bestemt ikke gjort min interesse indenfor skrivning og fantasy mindre – tværtimod! Om jeg nogensinde kommer til at udgive en af mine historier, det må tiden jo vise.

Tusind tak, fordi I vil læse med på min side her. Det betyder så meget for mig!

 

I 2017 udgav jeg en dessert e-bog med fokus på is og andre lækkerier. Heriblandt tilbehør til is, milkshakes osv. men også kager og andet lækkert.

I kan købe min dessert e-bog lige HER

YouTube:  One Kitchen – A Thousand Ideas