Avocadocreme smager fantastisk! Den kan bruges til så meget og tager ikke mere end 5 minutter at lave. Den kan finde holde sig nogle dage på køl, så den kan nemt forberedes i forvejen.

Jeg elsker avocadodip eller creme på avocado. Men pas på, den bliver hurtigt spist, da den smager virkelig godt. Så lav nok avocadocreme, så alle kan få en stor portion.

Den kan bruges som dip, men er også fantastisk som sauce i en burger, sandwich, pitabrød eller tacos.

Prøv også hjemmelavet guacamole

Avokadocreme
Udskriv Pin Opskriften
4.72 fra 7 stemmer

Avokadocreme

Lækker avokadocreme
Ret Avokadocreme
Køkken Dansk, Fusion, Mexikansk
Keyword Avokado
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 3 minutter
Samlet tid 5 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kom avokado, hvidløg, saft fra ½ lime, lidt salt, koriander og spidskommen i en minihakker.
  • Kør indtil avokado og hvidløg er hakket godt – evt. åben et par gange og skrab kanten ned.
  • Tilføj så creme fraiche og kør, indtil du har en lækker avokadocreme.
  • Smag mixet til med salt og evt. mere limesaft.
  • Så er den klar.
  • Velbekomme.

Noter

Den kan holde cirka 3 dage på køl og holder fint sin farve i lufttæt beholder.

Avocadocreme

Det er vigtigt at avocadoerne er modne for en lækker creme. Den kan holde cirka 3 dage på køl og holder fint sin farve i lufttæt beholder eller i en sprøjtepose med klemme, så den er nemt at forberede i forvejen.

Den kan bruges til så meget! Som dip til nachos, chips, grøntsagsstave eller som dressing i en sandwich, burger eller pitabrød. Den er også fantastisk vendt i en pastasalat eller i hjemmelavede tacos.

Du kan sagtens skifte lime ud med citronsaft, men det giver en lidt anden smag. Ønskes der er kick i den, så er ½-1 frisk jalapeño lækker i.

Avocadocreme
Avocadocreme

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!