mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Denne uges madplan tager udgangspunkt i mit samarbejde med Nemlig (REKLAME). Hver opskrift i denne madplan er tilkoblet Nemlig knappe, så du kan klikke alle ingredienserne i kurven hos Nemlig, så er madplanen så nem at handle ind til! Husk koden ONEKITCHENFRI for fri fragt i hele marts måned (gælder kun nye kunder).

Når du går ind på en opskrift, så finder du knappen i opskriftsboksen. Vil du gerne tilføje mere end én opskrift, så går du blot tilbage til bloggen og klikker den næste opskrift i kurven – kurven gemmes også selvom vinduet lukkes ned. Så nemt!

Vil du prøve andre opskrifter som er koblet på Nemlig knappen, så kan du se alle mine opskrifter HER

Husk at du nemt kan fjerne ingredienser i kurv, hvis du f.eks. allerede har kød i fryseren, grøntsager i køleskabet eller krydderier i skabet.

Madplan Uge 13

Farseret Blomkål

Mandag: Små farseret blomkål med bearnaisekartofler og salat til.

Lasagnesuppe

Tirsdag: Lasagnesuppe – jeg kan ikke sige det nok. Jeg ELSKER den suppe!

Onsdag: Nudler med kylling

Suppe med grøn karry

Torsdag: Suppe med grøn karry

Chopped tuna melt toast

Fredag: chopped tuna melt toast med salat til.

Benløse Fugle

Lørdag: Benløsefugle med kartofler, sauce og agurkesalat.

Spicy Spaghetti Carbonara

Søndag: Spicy spaghetti carbonara med salat til.

Knoppers cheesecake

Ugens søde: Knoppers cheesecake

Frikadellehorn

Ugens snack: Frikadellehorn

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen