Bagte peberfrugter med fetacreme smager himmelsk! Retten her kan sagtens bruges som en forret med lidt godt brød til, men den er bestemt også god som tilbehør til en god frokost eller aftensmad.

Oplev den lækre smag af bagte peberfrugter med en cremet twist! De bagte peberfrugter serveres med en herlig fetacreme, der giver en perfekt kombination af sødme og salt. Denne nemme og velsmagende ret er ideel til at tilføje variation til din hverdag eller weekendens hygge.

De bagte peberfrugter, fetacremen og topping kan sagtens forberedes dagen før, så det er nemt på dagen hvor salaten skal bruges.

Ønskes et farvespil, så brug da også gule og grønne peberfrugter.

Prøv også bagte auberginer med yoghurtsauce

Opskrift på bagte peberfrugter med fetacreme

Bagte peberfrugter med fetacreme
Udskriv Pin Opskriften
4.50 fra 8 stemmer

Bagte peberfrugter med fetacreme

Lækre bagte peberfrugter serveret med fetacreme, pinjekerner og chili. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Peberfrugtsalat
Køkken Dansk, Fusion
Keyword Fetacreme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

KØB PÅ NEMLIG

Sådan gør du

 • Se gerne min nemme how to video længere nede i indlægget.
 • Tænd ovnen på 210 grader varmluft og kom bagepapir på en bageplade.
 • Skær peberfrugter i halve og pensel dem med olie indeni og drys med godt med salt og vend dem herefter med skindsiden opad på bagepladen.
 • Bag peberfrugterne i cirka 30-35 minutter eller, indtil skindet bliver godt sort.
 • Imens blendes puck hvidost med lidt salt og peber, så det er en cremet fetacreme.
 • Rist pinjekerner på en tør pande, indtil de er gyldne.
 • Jeg har stort set altid hjemmelavet chiliolie og hvidløgsolie på køl, da jeg bruger det til så meget. Men er der ikke noget på lager, så skal de selvfølgelig laves.
 • Når peberfrugterne er færdige, så kommes de i en skål og film kommes over. Lad skålen stå på på køl i 30 minutter og pil herefter skindet af.
 • På et fad fordeles rucola og så peberfrugterne ovenpå – drys dem evt. med lidt ekstra salt, hvis de trænger.
 • Top med fetacreme, lidt chiliolie, lidt hvidløgsolie, pinjekerner og persille og så er retten klar til servering.
 • Velbekomme.

Noter

Salaten kan fint holde et par dage på køl, men skal den bruges til gæster kan alt forberedes dagen før men vent med at samle salaten til et par timer før, så rucolaen holder sig flot. 

Tips til opskriften

Salaten kan fint holde et par dage på køl, men skal den bruges til gæster kan alt forberedes dagen før men vent med at samle salaten til et par timer før, så rucolaen holder sig flot. 

Sådan laver jeg bagt peberfrugt med fetacreme

Hvad kan man servere til bagte peberfrugter?

For en mere mættende ret, så kan du servere bagte peberfrugter med f.eks. grillede kyllingestykker, ovnbagt fisk eller vend lidt quinoa, bulgur, pasta eller ris i bunden sammen med rucolaen.

Skal der være lidt ekstra til peberfrugterne med fetacreme, så kan du også servere f.eks. hummus og/eller tzatziki sammen med.

Grillet eller dampet grøntsager som asparges, broccolini, blomkål eller squash kan tilføje farve, smag og mere fylde til salaten.

Server gerne de bagte peberfrugter med fetacreme sammen med en skive friskbagt brød eller fladbrød, der kan bruges til at dyppe i saftene fra peberfrugterne og det passer perfekt sammen med fetacremen!

Bagte peberfrugter med fetacreme

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest