Chopped tuna melt toast er en lækker og nem toast, hvor alt fyldet hakkes og blandes sammen på skærebrættet, så der er mindre opvask. Det er en ny trend og den er simpelthen så nem!

Det ser ikke så kønt ud, når det hakkes på skærebrætter – MEN det fungerer bare! Så nemt.

Prøv også luksus pitabrødstoast

Chopped tuna melt toast
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Chopped tuna melt toast

Opskrift på nemme chopped tuna melt toast i pitabrød. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Tuna melt
Køkken Amerikansk, Fusion
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 stk

Ingredienser

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

Læg i kurv på Nemlig

Sådan gør du

  • Kom cheddar og rødløg på en skærebræt og hak det nogle gange og tilføj så persille, tun, agurkesalat, chilimayo, creme fraiche, citronsaft, salt og peber.
  • Hak hele mikset sammen på skærebrættet og fordel tunmikset i de 4 pitabrød. Kom dem i paninimaskinen én ad gangen og giv dem, indtil de de er gyldne.
  • Så er de klar til servering. Velbekomme.

Tips til opskrift på chopped tuna melt toast

Disse toast med tuna melt fyld kan sagtens holde sig nogle dage på køl. De kan også fryses – så nemt! Når de skal bruges, så skal de blot lunes på en tør pande, i paninimaskinen, i ovnen eller i airfryeren.

Du kan sagtens lave disse toast med andet brød – faktisk lige det brød som du bedst kan lide til toast eller panini. Så det kan være alt fra toastbrød, ciabattabrød til skiver af surdejsbrød eller rugbrød.

Chopped tuna melt toast

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede Indlæg

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast med 2 slags ost og hvidløgssmør. De er perfekte til enhver anledning! Brug hvidløgsbrødene som tilbehør til sommerens grillmad, pastaretter, supper og meget andet. De er også gode til tapasbordet eller som snack. Jeg bruger 2 slags ost i disse…

Focacciatoast

Focacciatoast

Focacciatoast smager himmelsk! Disse er fyldt med skinke, ost og bearnaisedressing, men de kan fyldes med det du allerbedst kan lide i en toast. Focacciabrød som toastbrød eller paninibrød fungerer så godt. Skorpen bliver sprød og lækker og brødet indeni er så…

Spicy Tuntoast

Spicy Tuntoast

Spicy tuntoast er en lækker toast med tun, chilimayo og ost. En virkelig lækker frokost eller nem aftensmad. Husk at smage på chilierne. Jeg har ind i mellem oplevet at de helt milde chilier er meget stærke (jeg er ellers glad for stærk mad). Så er de stærke så nøjes…