Chopped tuna melt toast er en lækker og nem toast, hvor alt fyldet hakkes og blandes sammen på skærebrættet, så der er mindre opvask. Det er en ny trend og den er simpelthen så nem!

Det ser ikke så kønt ud, når det hakkes på skærebrætter – MEN det fungerer bare! Så nemt.

Prøv også luksus pitabrødstoast

Chopped tuna melt toast
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Chopped tuna melt toast

Opskrift på nemme chopped tuna melt toast i pitabrød. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Tuna melt
Køkken Amerikansk, Fusion
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 stk

Ingredienser

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

  Læg i kurv på Nemlig

   Sådan gør du

   • Kom cheddar og rødløg på en skærebræt og hak det nogle gange og tilføj så persille, tun, agurkesalat, chilimayo, creme fraiche, citronsaft, salt og peber.
   • Hak hele mikset sammen på skærebrættet og fordel tunmikset i de 4 pitabrød. Kom dem i paninimaskinen én ad gangen og giv dem, indtil de de er gyldne.
   • Så er de klar til servering. Velbekomme.

   Tips til opskrift på chopped tuna melt toast

   Disse toast med tuna melt fyld kan sagtens holde sig nogle dage på køl. De kan også fryses – så nemt! Når de skal bruges, så skal de blot lunes på en tør pande, i paninimaskinen, i ovnen eller i airfryeren.

   Du kan sagtens lave disse toast med andet brød – faktisk lige det brød som du bedst kan lide til toast eller panini. Så det kan være alt fra toastbrød, ciabattabrød til skiver af surdejsbrød eller rugbrød.

   Chopped tuna melt toast

   Jeg er også at finde på de sociale medier:

   Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

   Min Instagram

   Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

   Relaterede Indlæg

   Spicy Tuntoast

   Spicy Tuntoast

   Spicy tuntoast er en lækker toast med tun, chilimayo og ost. En virkelig lækker frokost eller nem aftensmad. Husk at smage på chilierne. Jeg har ind i mellem oplevet at de helt milde chilier er meget stærke (jeg er ellers glad for stærk mad). Så er de stærke så nøjes…

   Kebabtoast

   Kebabtoast

   Kebabtoast med det hele! Hjemmelavet chiliolie, hjemmelavet hvidløgsolie og hjemmelavet kebabdressing. Jeg elsker en god kebabrulle, som vi kalder dem i Jylland. Jeg har her forsøgt at lave en toast med smagene fra en kebabrulle. Det betyder derfor hjemmelavet…

   Luksus Pitabrødstoast

   Luksus Pitabrødstoast

   Luksus pitabrødstoast med serrano, kalkun, 3 slags ost og hvidløgssmør er den perfekte frokost eller lette aftensmad, når det skal være lidt ekstra godt. Prøv også mini toast med serrano og chorizo. Du kan også se mig lave dem på YouTube her. Luksus Pitabrødstoast…