Denne opskrift på chilimayonnaise tager vitterligt ingen tid at lave og så smager den skønt!

Chilimayonnaisen her kan bruges som dip til fritter eller andre kartoffelsnacks, i sandwiches, burger og hvad du elsker ønsker chilimayo til.

Chilimayonnaise vil f.eks. være lækkert i denne opskrift på sandwich med fiskefrikadelle. Opskriften er normalt med en hjemmelavet dressing, men en hjemmelavet chilimayonnaise vil også være fantastisk i.

Jeg kunne godt finde på at lave nogle hjemmelavede pomfritter og så servere denne chilimayo til, som en snack når der kommer venner på besøg.

Chilimayo opskrift

Du kan bruge andre chilier end en almindelig mild chili, men pas på styrken.

Du kan også bruge samme opskrift med æg og olie og så tilføje andre krydderier, friske krydderurter eller andet. Så kan du nemt lave en lækker mayonnaise til sandwiches, fritter, burger eller andet.

Hjemmelavet Chilimayo På 10 Sekunder - Chilimayonnaise

Hjemmelavet Chilimayo På 10 Sekunder - Chilimayonnaise
Udskriv Pin Opskriften
3.85 fra 33 stemmer

Hjemmelavet Chilimayo På 10 Sekunder - Chilimayonnaise

Skøn hjemmelavet chilimayonnaise på ingen tid, Det smager herligt i burger, sandwiches og dip.
Ret Dip, Sauce
Keyword Chilimayonnaise, Mayonnaise
Forb. tid 1 minute
Samlet tid 1 minute
Antal 4 personer

Ingredienser

Læg alle varer i kurv på Nemlig

Sådan gør du

  • Skær enderne af chilien og hak den groft. 
  • Nu skal du blot bruge en stavblender og det tilhørende glas til eller et højt glas, hvor stavblenderen passer i. 
  • Kom ægget i uden blommen går i stykker.
  • Kom godt med salt i - det er vigtigt at salt kommer først.
  • Så sennep og eddike.
  • Hæld olien forsigtigt i. 
  • Kom stavblenderen i glasset og blend et par sekunder og kør så op i glasset. Bum! Så har du en lækker mayo. Men nu skal chili og hvidløg tilføjes. Blend igen, indtil chili og hvidløg er godt blendet i.
  • Smag mayonnaisen til med lidt citronsaft og evt. mere salt.
  • Kom nu mayonnaisen på glas og så er den klar til at blive serveret.
  • Velbekomme. 

Noter

Jeg bruger 2 friske røde chilier, sådan en mild en, som man bruger til madlavning. Du kan også bruge f.eks. jalapeños eller habanero, men så skal du passe chilimængden.
Bruger du mindre æg end M/L, så skal du justere mængden af olie til lidt mindre.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Relaterede Indlæg

Parmesanmayonnaise

Parmesanmayonnaise

Parmesanmayonnaise med hvidløg og persille er det perfekte tilbehør til fritterne eller smørrelse i burgeren eller sandwichen. Parmesanmayo tager ingen tid at lave og kan holde en uges tid på køl, så det er en af de perfekte dips, der nemt kan forberedes i forvejen,…

Den Bedste Mayonnaise

Den Bedste Mayonnaise

Den bedste mayonnaise smager fantastisk! Den er et twist i mellem min bearnaisemayo, persillemayo og aioli. Det lyder skørt, men det er den bedste mayo jeg nogensinde har smagt. Mayonnaisen er fantastisk som dip til f.eks. fritter eller ovnbagte kartofler, men den er…

Baconmayonnaise

Baconmayonnaise

Baconmayonnaise eller baconmayo er så nemt at lave og når bacon er stegt, så tager det ikke mere end 1 minut og så har du en lækker mayo! Den kan bruges som dip, i sandwiches eller burger. Jeg har masser af opskrifter på mayonnaise her på bloggen udover denne…