Skøn Fiskefrikadellesandwich Med Lækker Dressing

Skøn Fiskefrikadellesandwich Med Lækker Dressing

En nem og smagfuld sandwich med hjemmelavet dressing og smørbagt bolle. Det er en lækker sandwich til madpakken, picnicturen, frokosten eller aftensmaden, når det hele skal være lidt nemt, men godt!

En sandwich er noget jeg elsker at spise! Helst med hjemmelavet dressing og så går man altså ikke galt i byen!

Jeg har også mange andre lækre sandwiches og burgere her på kanalen! Blandt andet: Sandwich med fetacreme og kylling / Flæskestegssandwich med persilledressing / Pizzaburger med pizzadressing / Baconsandwich / Sprød nachos kyllingeburger / Den bedste kyllingesalatsandwich / Varm sandwich med cheddar og hjemmelavet dressing / Parmesan crust toast / Sandwich med tunmousse / Sprød kyllingeburger

6 personer

Du skal bruge:

400 gram fiskefars af torsk*
1 bundt persille
1 hakket rødløg
Salt og peber
Olie til stegning

* Du kan selvfølgelig også sagtens lave din egen fiskefars ved at blende torsk og herefter blande med lidt æg og mel og smage til med salt og peber.

Dressing:
1 dl creme fraiche
1 dl mayonnaise
1 rødløg hakket
5 spsk hakket syltede agurker
salt og peber

Ciabattaboller
Smør

Feldsalat
Agurk
Gulerødder

Sådan laves de:

Bland løg, persille, salt og peber i fiskefarsen.

Kom lidt olie på en pande.

Jeg bruger en 5 cm diameter isske til at scoope farsen op – så får du ens størrelse fiskefrikadeller (jeg får 6 store fiskefrikadeller ud af denne portionfars og med den størrelse isske) Du kan selvfølgelig også bruge 2 almindelige skeer og bruge dem til at komme farsen på panden.

Scoop de 6 fiskefrikadeller på panden og steg dem, indtil de er færdige.

Bland dressingen – creme fraiche, mayonnaise, rødløg og syltede agurker sammen og smag til med salt og peber.

Gulerødderne skrælles og så bruges en skræller eller mandolinjern til at lave nogle fine lange tynde strimler.

Brug også en skræller eller mandolinjern til agurken.

Skyl feldsalaten og fjern evt. rødder, hvis der sidder nogen.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

Skær bollerne op og smør dem med smør.

Vend smørsiden nedad på en bageplade og bag bollerne i ovnen i cirka 10 minutter.

Sandwichene skal nu blot samles med alle elementerne.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følgeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *