Suppe med grøn karry er en velsmagende og nem suppe. Den byder på en kombination af krydret karrypasta, cremet kokosmælk og friske grøntsager, der giver en smagsoplevelse med både styrke og sødme. Den er perfekt som frokost eller aftensmad -særligt i de kolde måneder.

Denne suppe med grøn karrypasta er lavet vegetarisk, men den kan også nemt laves med kød. Se gerne mine tips længere nede i opslaget.

Prøv også nudelsuppe med dumplings.

Opskrift på suppe med grøn karry

Suppe med grøn karry
Udskriv Pin Opskriften
4.70 fra 10 stemmer

Suppe med grøn karry

Lækker suppe med grøn karry, som kan laves på ingen tid. En perfekt suppe til den travle hverdag. Indeholder reklamelink for nemlig.com. Du kan hurtigt handle ind til hele den lækre opskrift på nemlig.com med ét enkelt klik.
Ret Suppe
Køkken Asiatisk, Fusion
Keyword Grøn karry
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Handl hele opskriften hos Nemlig – alle varerne lægges i kurven og så kan der nemt handles ind.

KØB HOS NEMLIG

Sådan gør du

  • Skær peberfrugt i tern, snit løg og hvidløg, forårsløg i 3-4 cm stykker og gulerødder i skiver – er gulerødderne store eller tykke, så del dem også på langs.
  • I en gryde steges alle grøntsager i lidt olie i et par minutter og steg så grøn karry og bouillonterninger med i 1 minut før vand og kokosmælk tilføjes. Varm suppen godt op og smag den til med limesaft og salt – den kan trække en del af begge dele.
  • Kog vand i en gryde og sluk for varmen. Kom nudlerne i og lad dem være i vandet, indtil de er færdige. Er det vermicelli nudler, så skal de kun have et par minutter.
  • Kom nudlerne i skåle og kom suppen over. Så er retten klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Suppen kan også serveres med ris. 

Tips til opskriften

Suppen kan også serveres med ris. 

Grøn karry kan udskiftes med f.eks. rød eller gul karrypasta.

Sidst men ikke mindst, så kan suppen også laves med kød, hvis dette ønskes. Kyllingebryst i mindre stykker vil være et godt bud.

Hvad kan man komme i suppe med grøn karry?

For uden i suppen, så er gulerødder eller broccoli også rigtig lækkert i en suppe med grøn karry. Ønskes kød, så er kyllingebryst eller flankesteak også rigtig godt i. Fisk som torsk eller rejer vil også passe godt i – bare pas på med tilberedningstiden, da hverken torsk eller rejer skal have ret lang tid.

Jeg elsker at servere vermicelli nudler i suppen, men brede risnudler, ris, pasta eller ægnudler vil også være rigtig lækkert.

Suppe med grøn karry

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest