Skøn madplan for uge 17 med masser af forskellige lækre retter, idéer til lidt snacks og retter til gæster og bagværk til weekenden. Jeg håber, at du kan finde lidt inspiration! 🙂

I var heldigvis glade for min madplan for uge 15 og min madplan for uge 16, så jeg har lavet en ny for den kommende uge! Jeg håber, at I vil tage godt imod den! 🙂 Jeg synes faktisk, at det er utrolig sjovt at lave madplan! Så jeg tror, at det er noget jeg vil begynde at lave hver lørdag til jer.

Lidt praktisk om min madplan:

I denne her madplan kommer der ikke til at være dage med fokus på rester eller rugbrøds dage for at holde prisen nede. Der vil nogle dage være mad til overs, men de fleste af mine retter er frysevenlige og du kan også vælge at skære en eller 2 dage fra og så blot nyde rester de dage. Jeg arbejder hjemme, og min kæreste er hjemme 4 dage om ugen og de resterende dage får han rester fra aftensmaden med i madpakken (hvis der er rester), så de fleste rester får vi spist til frokost. Ellers så fryser vi maden ned og så har vi et lækker måltid til en dag, hvor vi har for travlt til at lave noget i køkkenet. Så brug denne her madplan til inspiration. Hvis du gerne vil spare penge, så skær et par dage fra og nyd rester dagen efter til aftensmaden 🙂

Du vil i denne madplan også finde ekstra opskrifter med gode idéer til weekenden, hvis du skal have gæster eller ønsker at bage noget lækkert til resten af familien. Der er denne gang også tilføjet bagværk og is hapsere.

Jeg vil i denne madplan igen fokusere på en familie på 4 personer, hvor alle vil kunne blive mætte også selvom det er 4 voksne 🙂 Du kan altid halvere en opskrift, hvis I kun er 2 eller nyde rester dagen efter til frokost eller fryse maden ned, hvis den er frysevenlig. Vi er desuden heller ikke bange for kalorier (hvilket nok også ses i madplanen). Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe 😉 Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste. Hvis der ønskes flere madplaner i fremtiden og der vil være stemning for at der kommer indkøbsliste til planen, så vil jeg selvfølgelig kigge på det!

Madplan Uge 17:

Mandag – Lad os starte ugen med hjemmelavet kebab i pitabrød med yoghurt dressing! Det tager ingen tid at lave min udgave af hjemmelavet kebab og kebaben den kan fryses, så lav ekstra (som jeg også gør i min opskrift) og så er der til andre dage, hvor det skal være ekstra nemt! Der kan altid bruges grove pitabrød i stedet for og tilføjes andet og mere salat i.

Tirsdag – Jeg elsker denne her pastasalat! Den smager så godt! Det er ikke en typisk pastasalat! Det er min pastasalat med peanut butter, karry, kylling og bacon. Kombinationen er virkelig bare lækker! Der er lidt grøntsager i, men den kan sagtens serveres på en bund af grøn salat og evt tilføje revet gulerod også :-).

Onsdag – I dag bliver det en helt fantastisk og NEM kartoffelret! Nemlig min kartoffelbake med skinke og feta. Den smager virkelig godt! Den er dog ikke fryseegnet, så jeg vil evt anbefale at spise den i 2 dage med en lækker salat til.

Torsdag – Jeg elsker lasagne, men jeg elsker også tomatsuppe med kødboller. Da jeg lavede denne her opskrift prøvede jeg at lave en kombination af disse to og det blev til en fantastisk lasagne med kødboller. Den kræver ikke meget at lave og de der kødboller, som er øverst og har ost på sig… Når lasagnen den er færdig og osten er lidt sprød… uhm de bidder er de bedste! 😉

Fredag – Jeg elsker at lave hurtig mad om fredagen, men det skal altså også være ekstra lækkert… det er jo fredag! Så mit bud på en lækker fredags hapser er disse skønne kylling crunch wraps! Egentlig så spiser vi dem blot som de er og der er jo salat i. Men der kan altid blive lavet en lækker salat til.

Lørdag (inklusiv bagværk og is hapsere) – Lørdag er en dag hvor jeg elsker at lave lidt ekstra godt! Så denne lørdag bliver det virkelig lækre flæskestegssandwiches! De er lavet med en skøn persilledressing og smørstegte boller… hold nu op! En perfekt ret til en lørdag, hvor man skal nyde lidt lækkert. Vi bliver godt mætte af sådan en burger her, men der kan altid blive lavet ovnbagte kartofler til 🙂

Jeg kan godt lide at bage lidt lækkert i weekenden. Nogle gange kage og andre gange brød. Denne gang bliver det lækre bløde chokoladeboller! De er så bløde og de bliver ikke tørre heller ikke efter en tur i fryseren 🙂

Skal der hygges lidt ekstra sådan en lørdag, så kan jeg altid anbefale mine lækre snickers is hapsere! De er ikke svære at lave og de smager forrygende! 🙂

Søndag – Jeg vil gerne slutte ugen godt af! Jeg savler, når jeg tænker på de her skønne jalapeño popper burgere! Er der små børn eller er man ikke til det stærke element, så drop jalapeñoen og kom lidt grøn peberfrugt i i stedet for, så man stadig får det sprøde element. Er du til chili, så brug endelig friske jalapeños!

Skal I have gæster i weekenden? Så har jeg et par lækre ting jeg bestemt vil anbefale!

En lækker lille hapser inden hovedretten – Denne gang vil jeg anbefale mine virkelig skønne ostestænger med en lækker dipDe smager himmelsk og det er lige noget for gæsterne. De er lækre både varme og kolde, så du kan nemt lave dem dagen i forvejen. De kan også sagtens fryses. Hvis du laver dem dagen før og gerne vil servere dem varme, så kan de også sagtens lunes i ovnen.

Hovedret – Du bestemmer helt selv kødet! Det kunne være en culottesteg, flæskesteg, en lækker bøf eller noget andet godt! Dertil kan du servere disse kartofler i en cremet baconsauce! De smager bare så godt og egner sig rigtig godt til kød! Så vil jeg anbefale en frisk salat til med frugt på toppen… f.eks. jordbær, mango eller blåbær.

Dessert – Skal der imponeres lidt til desserten? Så er denne kage med marcipan, hvid chokolade og flødebolleskum et virkelig godt bud! Jeg kalder den for kæmpe flødebollekagen.  En vanilje/marcipankage bund med hindbærskum. Den er bare skøn!

Jeg håber, at madplanen kan bruges! 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂