Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 48

Butterdejstærte Med Skinke, Bløde Løg Og Portobellosvampe

Mandag: Butterdejstærte med skinke og portobello med salat til.

Pastasalat

Tirsdag: Pastasalat med pesto, æg og parmaskinke og dertil nemt rosmarinbrød.

Forloren Hare

Onsdag: Forloren hare med brun sovs, mormors agurkesalat og kogte kartofler.

Æggesalat

Torsdag: Sandwiches med den lækreste æggesalat med bacon, æbler og karrydressing – jeg anbefaler at bruge f.eks. surdejsbrød eller lækkert grov brød og tilføje em sprød grøn salat i sandwichen udover æggesalaten.

Chicken Tikka Masala

Fredag: Chicken tikka masala med naan, raita og ris.

Pitabrød Med Falafler

Lørdag: Pitabrød med falafler, chiliolie, kebabdressing og hvidløgsolie.

Calzone Med Spaghetti Og Pesto

Søndag: Calzone med spaghetti, pesto og kylling med salat til.

Risalamande Med Jordbærsirup

Ugens søde: Risalamande med jordbærsirup

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde