Helt igennem fantastisk lækker pastasalat med pesto, parmaskinke, rucola, æg, sukkerærter og andet skønt. Jeg elsker pasta og specielt pastasalater. Denne her er cremet pga æggene og det går så godt sammen med rucola, pesto og parmaskinke. Salaten er god som tilbehør, som hovedret og som en skøn frokost.

Jeg kan vel ikke være den eneste, som bare elsker pasta? Pastasalater, lasagne, spaghetti bolognese, cremede pastaretter… you name it! Pasta er bare lækkert og så nemt at arbejde med og nå ja BILLIGT 🙂 Man kan altid peppe pasta op til en fantastisk skøn ret og her synes jeg, at denne pastasalat er et godt bud.

Jeg har også mange andre pastasalater på bloggen og dem finder I lige HER.

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Pastasalat Pastasalat

Pastasalat
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Pastasalat Med Pesto, Parmaskinke, Rucola Og Æg

En skøn pastasalat med pesto, rucola, parmaskinke, æg og andet lækkert. Pastasalaten er lækker til frokost, i madpakken eller til aftensmad. Lidt ristet brød til ville ikke være skidt! Du bestemmer selv hvor bløde eller hårde, du ønsker dine æg. Jeg koger mine i 6 minutter. 
Ret Frokost, Hovedret, Madpakke, Pastasalat
Keyword Pastasalat
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning og skyl herefter pastaen under koldt vand, indtil helt afkølet.
  • I mens pastaen koger, så sættes vand over til æggene.
  • Jeg koger mine æg i 6 minutter og herefter lægges de i koldt vand.
  • Hak sukkerærterne meget groft 3-4 stykker hver.
  • Bland pastaen med pesto og sukkerærter.
  • Skyl rucolaen og læg det som en bund på en tallerken eller et fad.
  • Så skal pastablandingen ovenpå.
  • Nu parmaskinke.
  • Så skal æggene skæres i halve og kommes ovenpå.
  • Drys salt og peber på æggene og en dusk karse på hvert halve æg.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge med lige her 🙂

Pastasalat

Pastasalat