Hjemmelavet Naan – Den Bedste Opskrift På Naanbrød

Hjemmelavet Naan – Den Bedste Opskrift På Naanbrød

Denne her opskrift på naanbrød er lidt anderledes end andre opskrifter på naan, da jeg ikke har gær i min opskrift. Jeg ønskede at lave en opskrift på naan, som ikke skal hæve og som kan være klar på blot 30 minutter. Det er altid skønt med noget nemt brød i de travle dage og de her naanbrød smager fantastisk! De er så bløde og nemme og kan nemt spises alene med lidt hvidløgssmør eller bruges til f.eks. gryderetter, kebabruller/durumruller eller rulles sammen med noget andet fyld.

Normalt laves naan med gær og dejen skal hæve i en times tid. Jeg ville gerne undgå hævetiden og har derfor lavet en opskrift, som ikke kræver hævetid og det betyder altså at jeg har fjernet gæret. Nogle vil måske ikke mene det så længere er en opskrift på naan, men prøv dem her! De smager så godt, de er så lækre og bløde.

Hvis du ikke har yoghurt i køleskabet og bare ønsker lækkert brød lige her og nu, så kan jeg anbefale min opskrift på fladbrød i stedet for. Kræver få ingredienser, som du formentlig allerede har i skabet. Jeg bruger den samme dej på fladbrød til mine forskellige opskrifter, som du kan finde lige HER. Der er opskrift på fyldt fladbrød, fladbrød med bacon og ost og andet lækkert.

Tips til disse naanbrød

De er frysevenlige, så bliver alle ikke spist kan de nemt fryses.

Disse naanbrød er skønne som de er eller nyd dem til en lækker gryderet, salat, grillet kød eller som en rulle. Disse brød er meget smidige, så de kan nemt rulles med f.eks. kebab, salat og dressing.

Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød

Du kan også se mig lave brødene på YouTube lige HER.

Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød
Udskriv Pin Opskriften
4.28 fra 11 stemmer

Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød

Lækker opskrift på hjemmelavet naan, dog lidt anderledes, da de er lavet uden gær. Det betyder også at de kan være færdige på bare 30 minutter, fordi de ikke skal hæve.
Ret Brød, Naan
Køkken Indisk
Keyword Fladbrød, Naanbrød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 8 stk

Ingredienser

Servering

Sådan gør du

 • Kom mel, salt, bagepulver, natron og sukker i en røreskål til en røremaskine og rør det sammen.
 • Kom vand og yoghurt i og rør det sammen, indtil du har en lækker klisteret dej. 
 • Kom lidt mel ud på bordet og ælt dejen en smule. 
 • Del så dejen ud i 8 portioner.
 • Rul dem tynd ud. De vil hæve på panden og det er vigtigt at de kun er ca. 2-3 mm tykke. Brødene vil blive meget store og brede, så brug en stor pande.
 • På en varm pande kommes lidt olie på og brødene steges én ad gangen, indtil flotte gyldne på begge sider. Der ønskes en god varm pande, men ikke så varm at brødene brænder på, før de er færdige. 
 • Når en bliver færdig, så pakkes den ind i er rent viskestykke, så den holder sig lun og lækker, imens de andre steges. 
 • Du kan servere dem som de er eller servere dem med noget smeltet hvidløgssmør.
 • Smelt smør og hak persille og hvidløg fint. Bland det hele og så kan det nydes til brødene.
 • Velbekomme.

Noter

Brødene er frysevenlige. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød6 thoughts on “Hjemmelavet Naan – Den Bedste Opskrift På Naanbrød”

 • Jeg har aldrig givet feedback på opskrifter før men…
  det klart bedste opskrift jeg har prøvet nogensinde. Ikke bare ift naan men med alt.

  Skal prøves da den er virkelig autentisk. pensling med hvidløgs smør til sidst er prikken, så må ikke misses.

 • Fantastisk opskrift 🙂 tusind tak. Jeg lavede halv portion og delte i 6. Rullede ud så de passede i bunden af en almindelig stegepande.Helt perfekt.
  Jeg undre mig over der står 8 stk.
  Hvis man laver af 8 portionen, bliver de så ikke alt for tykke? I forhold til hvad du viser i videoen?

  • Dejligt de hitter! Kommer an på hvor stor en pande du bruger. Hvis jeg har en stor pande, så synes jeg det passer med otte styk, som blive rigtig tynde 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *