Naan – også kaldet naanbrød – de er så bløde og nemme og kan nemt spises alene med lidt hvidløgssmør eller bruges til f.eks. gryderetter, kebabruller/durumruller eller rulles sammen med noget andet fyld.

Jeg elsker hjemmelavet naan. Naanbrød er altid et hit herhjemme og er noget helt særligt til f.eks. indisk mad. Det her er min bedste opskrift på naan. Prøv også naan med urter.

Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød
Udskriv Pin Opskriften
4.59 fra 29 stemmer

Hjemmelavet Naan – Den Bedste Opskrift På Naanbrød

Lækker opskrift på hjemmelavet naan, dog lidt anderledes, da de er lavet uden gær. Det betyder også at de kan være færdige på bare 30 minutter, fordi de ikke skal hæve.
Ret Brød, Naan
Køkken Indisk
Keyword Fladbrød, Naanbrød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Antal 8 stk

Ingredienser

Servering

Sådan gør du

  • Kom mel, salt, bagepulver og natron i en røreskål til en røremaskine og rør det sammen.
  • Kom vand og yoghurt i og rør det sammen/lad maskinen ælte dejen i 5-7 minutter for at aktivere bagepulver, natron og gluten.
  • Kom lidt mel ud på bordet og ælt dejen en smule. 
  • Del så dejen ud i 8 portioner – se evt. min video længere nede i indlægget.
  • Rul dem tynd ud. De vil hæve på panden og det er vigtigt at de kun er ca. 2-3 mm tykke. Brødene vil blive meget store og brede, så brug en stor pande.
  • På en varm pande kommes lidt olie på og brødene steges én ad gangen, indtil flotte gyldne på begge sider. Der ønskes en god varm pande, men ikke så varm at brødene brænder på, før de er færdige. 
  • Når en bliver færdig, så pakkes den ind i er rent viskestykke, så den holder sig lun og lækker, imens de andre steges. 
  • Du kan servere dem som de er eller servere dem med noget smeltet hvidløgssmør.
  • Smelt smør og hak persille og hvidløg fint. Bland det hele og så kan det nydes til brødene.
  • Velbekomme.

Noter

Brødene er frysevenlige. 

Naan

Denne her opskrift på naanbrød er lidt anderledes end andre opskrifter på naan, da jeg ikke har gær i min opskrift. Jeg ønskede at lave en opskrift på naan, som ikke skal hæve og som kan være klar på blot 30 minutter. Det er altid skønt med noget nemt brød i de travle dage og de her naanbrød smager fantastisk!

Prøv også naan med ost.

De er frysevenlige, så bliver alle ikke spist kan de nemt fryses. Efter de er tøet op kan de lunes på en tør pande eller i ovnen.

Græsk yoghurt kan til nød skiftes ud med creme fraiche 18%.

Disse naanbrød er skønne som de er eller nyd dem til en lækker gryderet, salat, grillet kød eller som en rulle. Disse brød er meget smidige, så de kan nemt rulles med f.eks. kebab, salat og dressing.

Sådan laves naan brød

Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Hjemmelavet Naan - Den Bedste Opskrift På Naanbrød
Naan