Madplan uge 18 er en madplan bestående af 7 retter til aftensmad i løbet af ugen og 1 sød ret. Heriblandt fried chicken wings, tunmousse med brød og hjemmelavede frikadeller.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 18

Peanut Butter Nudler Med Kylling

Mandag: Peanut butter og kylling nudler med salat til.

Tunmousse Cheesecake

Tirsdag: Tunmousse cheesecake – tunmousse sat med flødeost. Server til rugbrød eller i en sandwich.

Korean Fried Chicken

Onsdag: Korean fried chicken wings (kan også laves med underlår) serveret med coleslaw (f.eks. denne opskrift) og ovnbagte kartofler eller brød til.

Kylling Og Karry Stang

Torsdag: Kylling og karrystang med salat til

Hvidløgsbrødstoast

Fredag: Hvidløgsbrødstoast med salat til.

Flammkuchen

Lørdag: Flammkuchen med hjemmelavet hvidløgsolie, pizzadressing og salat til.

Frikadeller

Søndag: Frikadeller med hjemmelavet pastasalat.

Vaniljecreme Med Bær Og Makroner

Ugen søde: Vaniljecreme med makroner og jordbær.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂