Jeg vil gerne gøre det nemmere for jer søde læsere at finde den inspiration I søger til retter til diverse arrangementer. Jeg har derfor lavet forskellige lister med samlinger af opskrifter, som forhåbentlig kan være en hjælp. Disse lister vil blive opdateret med tiden, som der kommer nye opskrifter på bloggen 🙂 Denne her liste er med fokus på gode retter til gæster både snacks, forretter, hovedretter + tilbehør og desserter.

Du kan finde mine andre lister her: Nemme Opskrifter Til Madpakken, Nemme Aftensmad Opskrifter, Gode Snacks Til Børn, Lækre Desserter Og Kager Til Både Hverdag Og Fest, Børn I Køkkenet – Opskrifter Alle Kan Være Med Til.

Her kommer listen med opskrifter til gæster, som jeg elsker at servere. Du klikker blot på navnet og så bliver du ført videre til opskriften 🙂

Snacks til gæster

Butterdejssnegle Med Skinke, Champignon Og Flødeost

Tortillas Snacks på Pind – De her små snacks er så friske og lækre.

Forretter til gæster

Fetadip – Server fetadippen enten i portionsglas eller i en stor skål på bordet og server med noget hjemmelavet brød til og grøntsagsstave.

Anderledes Bruschetta – Et hit i vores lille hjem 🙂

Hovedretter til gæster

Pasta I Cremet Tomatsauce Med Parmesan Og Hvidløg

Den Ultimative Kyllingeburger – Hvis jeg fik serveret sådan en burger her hos familie eller venner så ville jeg være en meget glad kvinde!

Pitabrød Med Pulled Kalkun – Jeg serverede disse pitabrød med lækker pulled kalkun til et hold tøser og retten fik så meget ros 🙂

Ovnbagte Kartofler Og Kylling I En Lækker Flødesauce – Køn ret? Måske ikke, men server den for et hold gode venner og de vil elske dig endnu mere!

Bøffer I Karry/Paprika Sauce – Endnu en helt igennem lækker ret!

Pasta Med Hvidløg Og Cherry Tomater

Kylling, Chorizo Og Mandler I Fad

Tilbehør Til Hovedretter

Brød Med Jalapeños, Cheddar Og Bacon – Jeg server altid det her brød, når jeg har gæster, hvis hovedretten er god med brød til. Nogle gange kommer jeg ting i brødet, som f.eks. jalapeños, cheddar og bacon og andre gange lader jeg brødet være helt simpelt. Brødet er super god med lidt smør på.

Ovnbagte Kartofler I Cremet Sauce Med Bacon – Helt igennem lækkert tilbehør (hvis man elsker bacon) 😉

Hasselback Kartofler Med Persilledip – Helt igennem fantastisk tilbehør til et stykke kød og en god salat.

Fantastisk Hvidløgsbrøds Muffins – Server hvidløgsbrød på en anden måde med disse muffins. De er gode til en pastaret eller en suppe (f.eks. tomatsuppe).

Himmelsk Kartoffelmos – Forkæl dine gæster med en lækker kartoffelmos!

Whiskey Flødekartofler – Slå dine gæster omkuld med disse flødekartofler! De er vores favorit!

Kartoffelpandekager Med Cheddar – Jeg er så vild med dem her!

Dessert til gæster

Parfait Med Hjemmelavet Chokoladesirup

Chokolade Banankage Med Baileys Glasur – Jeg ELSKER denne her! I stedet for dessert efter hovedretten, så får vi i min familie ofte kaffe og kage i stedet for og der er sådan en kage her et kæmpe hit!

Toblerone Parfait – Den er nem og sååå lækker!

Snickers Tærte – Forkæl dine gæster med sådan en basse her!

Chokolade Dyppet Jordbær Blondies

Islagkage På En Helt Anderledes Måde – En udhulet chokoladekage med hjemmelavet is og hjemmelavet chokoladesirup… De vil elske den!

Baileys Islagekage Med Ladyfinders – Den er så god!

No Bake Chokolade Cheesecake Med Chokolade Budding

Snickers Cheesecake

Oreo Cheesecake