Madplan uge 32 består af 7 lækre opskrifter til aftensmaden og en sød opskrift. I denne uge finder du risotto, indbagte rejer og Big Mac pakker.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge

Pikantostdressing

Mandag: Hjemmelavet pikantostdressing i denne pastasalat (i stedet for dressingen i den (som består af salt, creme fraiche, fløde og allround krydderi – så disse ting undlades og pikantostdressing tilføjes)) og dertil grillet kød og evt – brød.

Big Mac Pakker

Tirsdag: Big mac butterdejspakker med salat til.

Kartoffelsalat Med Pikantost

Onsdag: Kartoffelsalat med pikantost og hjemmelavet frikadeller eller grillet pølser.

Tomatrisotto

Torsdag: Tomatrisotto – den er super som tilbehør til f.eks. kylling.

Salat Med Popcorn Kylling

Fredag: Salat med popcornkylling serveret med brød og dressing.

Indbagte Rejer

Lørdag: Indbagte rejer med salat, syltede agurker og chilimayo serveret i burgerboller, hotdogbrød, pitabrød eller i sandwichbrød.

Pizzasnegle Med Skinke

Søndag: Bløde pizzasnegle med salat til – de er også super til madpakken.

Fløderand

Ugens søde: Hjemmelavet fløderand med friske bær.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂