Madplan uge 30 indeholder som altid 7 retter til aftensmad og en sød opskrift. I denne uge er der cowboytoast, burger og spaghettisalat.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 30

Spaghettisalat Med Pesto

Mandag: Spaghettisalat med pesto, semitørrede tomater og feta – super til noget grillet kød.

Grillet Nyretapper - Boeuf Onglet

Tirsdag: Grillet nyretapper med ovnbagte kartofler, salat og bearnaisemayo.

Animal Style Cowboytoast

Onsdag: Cowboytoast animalstyle med salat til.

Calzone Med Spaghetti Og Pesto

Torsdag: Calzone med pesto, spaghetti og kylling og dertil en lækker salat – husk at lave dejen 3 døgn før.

Nachosburger

Fredag: Nachos kyllingeburgere med ovnbagte kartofler til.

Brød Med Rosmarin

Lørdag: Tapas – hjemmelavet brød med rosmarin og dertil kød, pålæg, pesto, ost osv.

Skotske Æg

Søndag: Skotske æg serveret til rugbrød.

Creme Brulee

Ugens søde: Hjemmelavet creme brulee.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂