Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 10

Hvidløgsbrødboller

Mandag: Hvidlløgsbrødsboller skåret op og brugt som sandwichbrød – jeg anbefaler at bage dem om søndagen og smide på frys, indtil de skal bruges. Dem du skal bruge til denne dag lader du dog bare ligge i en pose på køkkenbordet og lunet i ovnen eller airfryeren før de skal bruges. Kom dit favorit pålæg ,salat og dressing i.

Tortellini I Pikantostsauce

Tirsdag: tortellini i pikantostsauce med salat til.

Pad Thai

Onsdag: pad thai

Tomatsuppe Med Kødboller

Torsdag: tomatsuppe med kødboller og brød til

Loaded knuste kartofler

Fredag: loaded knuste kartofler med mini farseret blomkål og en salat til.

Kartoffelroulade

Lørdag: kartoffelroulade med flanksteak salat (skift nyretapper ud med flanksteak – men kan du finde nyretapper, så brug endelig det!) og en lækker dressing.

Indbagt Svinemørbrad I Butterdej

Søndag: Indbagt svinemørbrad med parmesankartofler, salat og dressing.

Marcipankage

Ugens søde: Marcipankage

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde