Madplan uge 34 byder på 7 lækre retter inklusiv en sød opskrift. Denne uge består af blandt andet kyllingeburger, pizza og hotdogs.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 34

Nic Nacs Kylling

Mandag: Nic Nac kylling med en lækker salat og dressing til – og evt. et nybagt brød der ikke skal æltes (kan nemt laves i forvejen og fryses ned).

Luksus Pitabrødstoast

Tirsdag: Luksus pitabrødstoast med salat til.

Spicy Cremet Pastasalat Med Fetadressing

Onsdag: Spicy pastasalat med grillet kylling til.

Pitabrød Med Falafler

Torsdag: Falafler med pitabrød, salat, kebabdressing, chiliolie og hvidløgsolie. Opskriften indeholder hjemmelavet pitabrød, men man kan sagtens bruge købte i stedet for.

Friteret Honning Kyllingeburger

Fredag: Friteret honning kyllingeburger med ovnbagte kartofler til.

Hotdog Med Bacon, Bearnaisemayo Og Ristede Løg

Lørdag: Hotdogs med bearnaisemayo.

Pepperoni Pizza

Søndag: Pepperonipizza med salat og pizzadressing – husk dejen skal laves mindst 24 timer før – men allerhelst 72 timer før.

Kanelkage

Ugens søde: Hjemmelavet kanelkage.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂