Her finder du min inspirationsmadplan for uge 28. Pluk opskrifter, som du har lyst til, og kom dem i din egen madplan. Denne madplan er for at bringe inspitation til din madplan, hvis du lige mangler et par retter. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at følge madplanen. Nogle opskrifter er til mere end 4 personer, så overvej måske, at fjerne en eller to af retterne, hvis det passer med rester dagen efter.

mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 28

Bagt Blomkål Med Fetacreme
Rissalat Med Pesto

Mandag: Bagt blomkål med fetacreme og dertil rissalat og brød.

Pastasalat Med Grillet Kylling

Tirsdag: pastasalat med grillet kylling og dertil lidt groft brød og evt. en grøn salat.

Kartoffelsalat Med Sommerdressing

Onsdag: Kartoffelsalat med sommerdressing og dertil bagte gulerødder og grillet flanksteak.

Grillet squash med fetacreme

Torsdag: Squashsalat med fetacreme og dertil grillet svinemørbrad og lidt brød.

Flæskestegstacos

Fredag: Flæskestegstacos

Tomat Skinkestang

Lørdag: Tomat skinkestang med en salat til og evt. en dressing til salaten.

Focacciatoast

Søndag: Focacciatoast – Servér evt. en god salat eller gnavegrønt til. Husk at lave dejen dagen før.

Kringlestænger med chokolade

Ugens søde: Kringlestænger med chokolade

Tomatcreme

Ugens snack: tomatcreme med brød i stykker og/eller tortillachips og grøntsagsstave til at dyppe i.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen