Focacciatoast smager himmelsk! Disse er fyldt med skinke, ost og bearnaisedressing, men de kan fyldes med det du allerbedst kan lide i en toast.

Focacciabrød som toastbrød eller paninibrød fungerer så godt. Skorpen bliver sprød og lækker og brødet indeni er så svampet. Disse toast eller panini vil de fleste elske!

Prøv også focacciasandwich

Opskrift på focacciatoast

Focacciatoast
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Focacciatoast

Lækre focacciatoast eller focacciapanini. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret Focacciatoast
Køkken Fusion
Keyword Focacciatoast, Panini, Toast
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

Handl hele opskriften på Nemlig. Ingredienserne til brødene og bearnaisedressing kommes også i kurven. Du kan klikke de ingredienser ud af kurven, som du allerede har hjemme.

Sådan gør du

  • Skær havarti og cheddar i skiver.
  • Skær cotto i 4 stykker per skive.
  • Lav bearnaisedressingen.
  • Skær brødene op og smør med bearnaisedressing – ikke alt dressingen skal bruges.
  • Kom havarti på, så cotto og til sidst modnet cheddar.
  • Kom de 6 toast i paninimaskinen – jeg har plads til 2 ad gangen. Husk dog, at der er olie udenpå focacciabrød, så det tager hurtigere farve. Varm dem derfor ved lav/middelvarme i paninijernet.
  • Så er de klar til servering. Velbekomme.

Noter

De kan nydes med det samme, de kan nydes kolde, de kan gemmes og lunes i ovnen eller i paninimaskinen og så er de faktisk også frysevenlige. 

Tips til opskriften

De kan nydes med det samme, de kan nydes kolde, de kan gemmes og lunes i ovnen eller i paninimaskinen og så er de faktisk også frysevenlige. 

Du kan komme lige det i dine toasts, som du bedst kan lide. Det kan være andre oste, andet kød, pesto i stedet for dressing eller en krydret mayo. Alt hvad du bedst kan lide kan du komme i.

Focacciatoast

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede Indlæg

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast

Mini hvidløgsbrød toast med 2 slags ost og hvidløgssmør. De er perfekte til enhver anledning! Brug hvidløgsbrødene som tilbehør til sommerens grillmad, pastaretter, supper og meget andet. De er også gode til tapasbordet eller som snack. Jeg bruger 2 slags ost i disse…

Chopped tuna melt toast

Chopped tuna melt toast

Chopped tuna melt toast er en lækker og nem toast, hvor alt fyldet hakkes og blandes sammen på skærebrættet, så der er mindre opvask. Det er en ny trend og den er simpelthen så nem! Det ser ikke så kønt ud, når det hakkes på skærebrætter – MEN det fungerer bare! Så…

Asiatisk kyllingeburger

Asiatisk kyllingeburger

Asiatisk kyllingeburger eller asiatisk inspireret burger er en lækker opskrift for hele familien. De tager ikke lang tid at lave, selvom der både hjemmesyltes og laves egen mayonnaise fra bunden. Burgeren kan nydes både til hverdag og i weekenden – også gæster vil…