Squashsalat med fetacreme og grillet squash. Denne salat med squash er perfekt tilbehør til alt slags kød – den er også lækker til fisk eller som en del af en vegetarisk servering.

Squashsalat smager af sommer! De letsyrlige agurker og fetacremen gør den helt fantastisk!

Prøv også salat med aubergine og yoghurtsauce.

Opskrift på squashsalat med fetacreme

Grillet squash med fetacreme
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 2 stemmer

Squashsalat med fetacreme

Opskrift på lækker salat med grillet squash, fetacreme og agurk. Indeholder reklame for Nemlig.
Ret squashsalat
Køkken Fusion
Keyword Fetacreme, Squash
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Handl ind til hele salat med ét klik hos Nemlig.

Sådan gør du

  • Blend puck hvidost, 2 fed hvidløg og lidt salt og peber sammen i en minihakker eller foodprocessor, indtil det er en creme. Mikset skal nok hjælpes lidt på vej undervejs med en ske (husk at slukke maskinen imens).
  • Skær agurk i tern og vend med lidt citronsaft – du skal kunne smage lidt syre.
  • Med en y-formet grøntsagsskræller eller mandolinjern skæres der tynde skiver af squash. Vend alle skiverne med 3 fed knust hvidløg, olie, salt og peber.
  • Fold squash skiverne let og kom dem på grillspyd. Grill dem, indtil de har fået god farve – grill dem på fuld hammer. Har du en Sizzle Zone eller andet grillblus sammen med din grill, som kan blive meget varm, så brug endelig det. Det smager himmelsk! Pas dog her på varmen, da squash skal nå at være færdig. Så på Sizzle Zone kører jeg middelvarme (det er stadig MEGET varmt).
  • Kom fetacremen i en skål, top med agurk og så med de grillede squash – som tages af spyddene.
  • Top salaten med flagesalt over squash og lidt chiliflager. Velbekomme.

Noter

Salaten her kan sagtens holde sig et par dage på køl – vent dog med flagesalt på toppen. Husk at komme lidt film over salaten.

Tips til opskriften

Salaten her kan sagtens holde sig et par dage på køl – vent dog med flagesalt på toppen. Husk at komme lidt film over salaten.

Grillet squash med fetacreme

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest.

Relaterede indlæg

Kylling Ranch Salat

Kylling Ranch Salat

Kylling ranch salat – en virkelig skøn sprød kyllingesalat med hjemmelavet ranch dressing. Jeg serverede tortillas til, som vi kom salaten i og det var så lækkert. Skal salaten mætte lidt mere og brød/tortillas ikke ønskes til, så kan der sagtens kommes lidt bulgur…

Pastasalat Med Kyllingekødboller

Pastasalat Med Kyllingekødboller

Pastasalat med kyllingekødboller og karrydressing – en skøn måltidssalat perfekt til picnic, buffet, frokost eller let aftensmad. Kan fint nydes med lidt lækkert brød til. Jeg laver den med orzo pasta, som er pasta der ligner store ris. Men du kan lave pastasalaten…

Bøf bearnaise salat

Bøf bearnaise salat

Bøf bearnaise salat smager himmelsk! Men hjemmelavede ristede løg, bearnaisemayo, marinerede tomater og lækker flankesteak. En god salat som egner sig rigtig godt som måltidssalat. Bøf bearnaise salat er en skøn måltidssalat – jeg anbefaler at servere lidt lækkert…