Lækker madplan for uge 27 med 7 lækre retter til aftensmaden i den kommende uge. Der er alt fra lækre pastasalater til helstegt nakkefilet.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Lidt praktisk om min madplan

Vi er ikke bange for kalorier herhjemme og dette afspejler nogle af mine retter også. Jeg vil altid anbefale at lave en lækker salat til aftensmaden – dog ikke hvis der er tale om suppe. Denne madplan er kun til inspiration, så der bliver ikke lavet indkøbsliste.

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER.

Madplan uge 27

Burger Pastasalat - Pastasalat Med Mini Bøffer Og Burgerdressing

Mandag – Burger pastasalat med hjemmelavet burgerdressing og små mini bøffer.

Kødsnitter - Butterdejshapsere Med Fars Og Pikantost - Snacks Med Butterdej

Tirsdag – Lækre kødsnitter med fars og pikantost, som ingen tid tager at lave. De er gode kolde og varme og fantastiske i madpakken dagen efter. Server med en god dip og salat til.

Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame

Onsdag – Lækker pastasalat med pesto, feta og en rest oksecuvette. Den kan også laves med skinkestrimler, stegt kylling, mini frikadeller eller andet kød.

Cremet Salat Med Agurk, Rødløg Og Radiser

Torsdag – Lækker cremet salat med agurk og dilddressing. Den er perfekt i pitabrød eller sandwiches med andre grøntsager og valgfri kød.

Kartoffelsalat Med Bearnaisedressing - Bearnaise Kartoffelsalat

Fredag – Lækker bearnaisekartoffelsalat med en grillet pølser, koteletter eller kylling til. En frisk salat er også god til.

Helstegt Nakkefilet I Ovnen - Opskrift På Saftig Nakkefilet

Lørdag – En lækker nakkefilet i ovnen med frisk tomatsalat og pandestegte kartofler.

Søndag – Hjemmelavet pizza med dej, der ikke skal hæve. Selvfølgelig serveret med hjemmelavet pizzadressing.

Baileys Chokolade Cheesecake Desserter I Glas Med Hindbær Og Oreo

Søger du en opskrift til weekenden på en lækker dessert. Så er baileys chokolade cheesecake med hindbær og oreos et hit!

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂