Pastasalat med oksecuvette, pesto, feta og edamame er en af mine favorit pastasalater om sommeren! Du kan nemt tilføje de grøntsager, som du ønsker og lige den pesto du bedst kan lide. Prøv evt. en af mine hjemmelavede pestoer.

Jeg elsker at have pastasalat med på tur! Det er min favorit spise på en picnic eller med i madpakken. Pastasalat kan laves på en million måder og det her er en af mine nye favoritter. Min mor laver ofte en som minder lidt om den.

Skal jeg have gæster og vil gøre ekstra meget ud af pastasalate, så laver jeg gerne en portion semitørrede tomater og tilføjer i. Syren og sødmen fra tomaterne giver noget fantastisk til pastasalaten.

Tips til pastasalat med oksecuvette

Du kan nemt bruge lige den pesto, som du elsker. Prøv evt. min hjemmelavet græskarkernepesto eller tomatpesto med mandler.

Jeg har tilføjet de grøntsager, som jeg synes passer godt sammen, men du kan nemt tilføje andre, flere grøntsager eller tilføje færre.

Pastasalaten kan nemt holde sig 3 dage i køleskabet i en lufttæt beholder.

Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame

Du kan bruge din favorit pasta og salattern kan skiftes ud med anden ost eller anden feta.

Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame

Pastasalaten er så nemt at lave. I stedet for oksecuvette, så kan du bruge stegt kylling, grillet pølser, små kødboller eller bare droppe kød.

Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame
Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame
Udskriv Pin Opskriften
4 fra 1 stemme

Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame

Fantastisk pastasalat til madpakken, frokosten, aftensmaden eller picnic.
Ret Aftensmad, Pastasalat
Køkken Dansk
Keyword Feta, Pasta, Pesto
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning, og skyl den herefter i koldt vand, indtil pastaen er kølet helt ned.
  • Skær kødet i tynde strimler og herefter i tern.
  • Hak peberfrugt, sukkerærter og løg i små tern.
  • Rør pesto og olie med lidt salt og citronsaft.
  • Kom pasta, kød, grøntsager, edamamebønner, salattern og dressing i en stor skål, og rør det sammen.
  • Så er pastasalaten klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Er dine edamamebønner direkte fra frost kan du komme dem i en skål med vand, indtil de er tøet op.
Pastasalaten kan holde sig 2-3 dage i køleskabet i en lufttæt beholder.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame

Lav pastasalaten til køreturen, picnicturen, cykelturen eller grillaftenen og så har du den perfekte frokost eller tilbehør til grillmaden.

Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame
Pastasalat Med Oksecuvette, Pesto, Feta Og Edamame