Madplan uge 26 er proppet med 7 lækre retter til aftensmaden og en sød opskrift. I denne uge er der blandt andet-quinoasalat, grillet kylling pg rissalat med rejer.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 26

Grillet Hel Kylling

Mandag: Grillet hel kylling med pastasalat.

Rissalat Med Karrydressing Og Rejer

Tirsdag: Rissalat med karrydressing og rejer – dertil salat.

Salat med nyretapper

Onsdag: Salat med grillet peberfrugt og stegt nyretapper og brød til.

Kartoffelsalat Med Romescosauce

Torsdag: Kartoffelsalat med romescosauce og dertil salat og grillet koteletter.

Korean Fried Chicken

Fredag: Korean fried chicken wings med salat og fritter til.

Bearnaise Hvidløgsbrød

Lørdag: Grillet kød og/eller pølser serveret med bearnaise hvidløgsbrød og pastasalat.

Quinoasalat

Søndag: Quinoasalat med rosmarinbrød og smør til. Ønskes der kød er grillet kylling lækkert (prøv opskriften på grillet kylling fra mandag i denne madplan).

Daim Ishapsere

Ugens søde: Daim ishapsere.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂