Madplan uge 13 byder på 7 opskrifter til aftensmaden og en sød opskrift. Heriblandt tunamelts, moussaka og pastasalat med kebab.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 13

Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost

Mandag: Tunamelts med salat til.

Tunfrikadeller

Tirsdag: Tundeller med salat, dressing og brød til.

Den Bedste Pastasalat Med Kebab Og Hjemmelavet Kebabdressing

Onsdag: Pastasalat med kebeb og kebabdressing.

Skøn Spaghetti Bolognese Med Røget Bacon - Nem Aftensmad

Torsdag: Spaghetti bolognese med røget bacon og salat til.

Burger Med Bearnaisemayo Og Hjemmelavede Ristede Løg

Fredag: Burger med bearnaisemayo og hjemmelavet sylt og ristede løg og fritter til.

Moussaka - Auberginer Bagt Med Oksekød Og Ost

Lørdag: Moussaka med salat og brød til.

Hjemmelavet Remoulade

Søndag: Rugbrød med paneret fiskefilet og hjemmelavet remoulade.

Giftkage Med Marcipan

Ugens søde: Lækker giftkage.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂