Tuna melts er en helt igennem fantastisk opfindelse! Tunmousse og smeltet cheddar går så godt sammen. Har du ikke prøvet det endnu, så har du noget at glæde dig til!

Jeg har før lavet tuna melts som toast. Den opskrift finder du lige HER.

I dag ville jeg gøre det lidt anderledes. Der findes forskellige udgaver af tuna melts og jeg valgte derfor at lave lidt et mix af den american classic og NY deli style. Classic er de syltede agurker og tomaten er deli style. De syltede agurker gå

Jeg elsker kombinations af ost og tun. Normalt er fisk og ost måske ikke den bedste kombination, men tunmousse og cheddar går så godt i spænd! Prøv det.

Tips til disse tuna melts

Du kan nemt droppede de syltede agurker og tomat, hvis det ikke er noget du bryder dig om. Men hvis du kan lide syltede agurker og tomat, så brug det endelig!

Jeg kom lidt hakkede persille på mine tuna melts for at give tallerkenen lidt farve. Det kan du også sagtens gøre, men persillen er ikke vigtig for retten.

De er frysevenlige, så frygt endelig ikke at opskriften laver 12. Så har du blot til flere dage.

Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost Tuna melts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost

Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 6 stemmer

Tuna melts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost

Lækre tuna melts med tunmousse og cheddar. 
Ret Aftensmad, Frokost, Tunamelts
Køkken Amerikansk
Keyword Brød, Cheddar, Tun
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 12 minutter
Samlet tid 22 minutter
Antal 12 stk

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Kom tun, creme fraiche, mayonnaise og syltede agurker i en skål, og rør det godt sammen. 
 • Smag tunmikset til med salt, peber og citronsaft.
 • Skær tomaterne ud i skiver.
 • Skær ciabatterbollerne over og kom de 12 halve ciabattaboller på en bageplade.
 • Fordel tunmikset på dem alle og smør ud til kanterne. 
 • Kom en tomatskive på hver.
 • Drys med cheddar.
 • De skal nu bage i 10-12 minutter eller, indtil brødet er sprødt og osten er smeltet. 
 • Så er de klar til servering. 
 • Velbekomme. 

Noter

Disse tuna melts kan faktisk nemt fryses, tøes op og lunes i ovnen. Derfor laver jeg altid mange, så vi har til flere dage. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Tuna melts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost Tuna melts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost