Jeg vil gerne gøre det nemmere for jer søde læsere at finde den inspiration I søger til retter til diverse arrangementer. Jeg har derfor lavet forskellige lister med samlinger af opskrifter, som forhåbentlig kan være en hjælp. Disse lister vil blive opdateret med tiden, som der kommer nye opskrifter på bloggen 🙂 Denne her liste er med fokus på opskrifter, hvor alle kan være med i køkkenet. Nogle opskrifter vil de skønne unger kunne klare selv og andre opskrifter kan hele familien hjælpes ad.

Du kan finde mine andre lister her: Gode Retter Til Gæster, Nemme Aftensmad Opskrifter, Gode Snacks Til Børn, Lækre Desserter Og Kager Til Både Hverdag Og Fest, Nemme Opskrifter Til Madpakken.

Her kommer listen med opskrifter, som er perfekte til familier, hvor børnene gerne vil være med i køkkenet. Nogle retter vil de nemt kunne lave selv og andre retter kan I alle hjælpes ad med. Du finder både opskrifter til aftensmad, desserter og madpakker. Du klikker blot på navnet og så bliver du ført videre til opskriften 🙂

Aftensmad til børn

Skøn Kylling I Karry

Svensk Pølseret Med Pasta

Quesadillas er virkelig en nem aftensmad og I kan komme hvad som helst i! Børnene kan evt laves deres egen, så de får deres yndlings fyld i.

Pastabake Med Gouda

Desserter til børn

Chokolade Hapsere Med Karamel, Skumfiduser Og Peanuts – Sæt ungerne i gang og lad dem hygge sig med at lave disse nemme hapsere. Så kan I lade hapserne sætte sig i køleskabet i mens I nyder aftensmaden og så er de klar til at blive spist i sofaen senere på aftenen 🙂

Nice Cream Med Chokolade – Denne her dessert er et skønt og sundere alternativ til is og hvis ungerne elsker bananaer, ja så er denne her dessert et hit 🙂 Du kan også fryse det ned i mindre portioner til senere brug.

Fudgy Brownie Med Oreo, Nutella Og Peanut Butter– Når der skal hygges i weekenden så er en fudgy brownie med is altså lige sagen! Ungerne kan selv komme nutella, peanut butter og cookies i dejen 🙂

Regnbue Is Uden Ismaskine – En sjov is til ungerne

Chokolade Trøfler Med Chips – Lyder det underligt? Måske. Men er faktisk et hit hos både børn og voksne. Det søde med det salte smager så godt.

Spøgelses Småkager Til Halloween – Småkagedejen kan også bruges til andre figurer og så kan børnene hygge sig med at pynte dem. Jeg bruger også denne opskrift til jul med andre udstikkere.

Madpakker til børn

Pizzaboller – Lad børnene komme fyld på, så de kan være med til at lave deres egne pizzaboller til madpakken 🙂

Frikadelle Hapsere – Min kæreste får dem engang i mellem med i madpakken og så en god salat til. I kan også gøre dem en smule sundere og lave dem med en grov dej i stedet for butterdej 🙂

Pizza Lunch Bites! De kan sagtens laves sundere med f.eks. en grov pizzadej i stedet for butterdej.