Madplan uge 41 er proppet med 7 skønne opskrifter til aftensmaden. Heriblandt risotto, hjemmelavet kyllingekebab i pitabrød og hvidløgsbrødstoast.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 41

Galette Møder Skinkestang

Mandag: Butterdejstærte inspireret af skinkestang med salat til.

Stegte Nudler I Peanut Butter Sauce Og Grøntsager

Tirsdag: Stegte nudler i cremet peanut butter sauce med kylling til.

Farsbrød Med Kylling Og Feta

Onsdag: Mini farsbrød med kylling, feta og bacon og dertil ovnbagte kartofler og whiskysauce.

Rissalat Med Karrydressing Og Rejer

Torsdag: Rissalat med karrydressing og rejer og dertil en grøn salat.

Hvidløgsbrødstoast

Fredag: hvidløgsbrødstoast med salat til.

Risotto Med Svampe

Lørdag: Risotto med svampe.

Hjemmelavet Kyllingekebab I Pitabrød Med Salat Og Hvidløgsdressing

Søndag: Hjemmelavet kyllingekebab i pitabrød med hvidløgsdressing.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂