De her stegte nudler er en af vores favoritter! Så cremet med peanut butter saucen og den smager bare så godt! Serveret med ovnbagt kylling og en frisk salat til. En aftensmad for hele familien.

Jeg elsker kombinationen af peanut butter og karry! Jeg har faktisk også lavet en rigtig lækker pastasalat med denne kombination 🙂 Denne ret med nudler er virkelig en som alle der elsker stegte nudler vil ELSKE. Jamen… den smager bare så godt! Så skal vi ikke bare i gang?

Jeg har desuden også lige oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Tips til nudler

Jeg anbefaler at koge nudlerne 1 minut mindre end pakken den siger. Hvis den siger 4-6 minutter, så giv dem kun 5 minutter. Da de steger sammen med grøntsager og sauce til sidst.

Du kan også bruge andre grøntsager i denne ret med nudler. Hvidkål er også lækkert, rødløg, champignon osv. Det er kun fantastien der sætter grænser.

Stegte Nudler I Cremet Peanut Butter Sauce Serveret Med Ovnbagt Kylling Stegte Nudler I Cremet Peanut Butter Sauce Serveret Med Ovnbagt Kylling

Stegte Nudler I Peanut Butter Sauce Og Grøntsager
Udskriv Pin Opskriften
No ratings yet

Stegte Nudler I Cremet Peanut Butter Sauce Serveret Med Ovnbagt Kylling

En toplækker aftensmadsret til hverdagens travle dage! Nudler i en rigtig lækker sauce... mums! Denne ret tager kun 40 minutter at lave. I mens kyllingestykkerne er i ovnen, så forberede alt til nudlerne og salaten.
Ret Aftensmad
Keyword Kylling, Nudler
Tilb. tid 40 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Salat

 • Agurk i strimler
 • Gulerødder i strimler
 • Feldsalat

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Rens kyllingoverlårerne og kom dem på en bageplade med bagepapir.
 • Drys dem med salt og de skal nu bage i ovnen i 35-40 minutter.
 • I mellemtiden laves nudlerne.
 • Kog nudlerne efter pakkens anvisning (de skal ikke koge længere end pakken siger, da de ikke må blive for bløde)
 • Herefter skylles de under lidt vand.
 • Kom lidt olie på en stor pande og steg løg, hvidløg, spidskål, peberfrugt og gulerødder, indtil peberfrugtstrimlerne og løgene er bløde og gulerødderne også en blevet en smule bløde, men stadig med lidt bid.
 • Kom karry i og steg med i 1 minut før du tilføjer mælk, chili, peanut butter og soya.
 • Varm det hele godt op og rør rundt.
 • Vend nu de færdige nudler i.
 • Lav en tallerken med agurk, gulerødder og feldsalat - det er blot en meget simpel salat. 
 • Når overlårerne er færdige, så er det hele klar til servering.
 • Velbekomme.
Sociale Medier:

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂

Stegte Nudler I Cremet Peanut Butter Sauce Serveret Med Ovnbagt Kylling