Farsbrød med kylling og feta er ikke bare nemt at lave, det smager også skønt. De er lavet med bacon omkring og det giver bare en god smag.

Farsbrød kan bare noget og disse små af kylling og proppet med feta er ingen undtagelse. Nemme at lave og vi elsker dem. Farsbrød med kylling er perfekt til en god salat, dressing og ovnbagte kartofler. Disse mini farsbrød med kylling kan nemt serveres både i hverdagen og i weekenden og så er disse farsbrød også gode kolde til frokost med en salat til.

Prøv også græsk farsbrødshapsere i butterdej.

Opskrift på farsbrød med kylling

Farsbrød Med Kylling Og Feta - farsbrød med kylling opskrift - opskrift med farsbrød og kylling
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 4 stemmer

Farsbrød Med Kylling Og Feta

Lækre små kyllingefarsbrød med feta.
Ret Farsbrød
Køkken Dansk
Keyword Feta, Kylling
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 35 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 7 stk

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 • Knus, hak eller riv hvidløg og finhak persillen.
 • Mos salattern med hvidløg og persille og smag det til med salt og peber.
 • Del den hakkede kylling op i 7 portioner.
 • Tag 1/3 af en portion kyllingekød og flad den ud, så du får en bund (cirka 7-8 cm lang og 4-5 cm bred). Drys med salt og peber.
 • Så kommes noget af fetablandingen på og så formes den anden 2/3 portion af kyllingekødet flad, så den kan lægges ind ovenpå fetaen og lukker det inde. Sørg for låget af kyllingekød lukker tæt hele vejen rundt.
 • Drys med salt og peber.
 • Læg to skiver bacon ved siden af hinanden og kom det lille farsbrød i midten og rul det forsigtigt rundt med bacon og flyt bacon ud ad mod siderne som det rulles, så farsbrødet dækkes helt af bacon.
 • Gentag med de 6 andre portioner kyllingekød og kom alle farsbrød i et fad og giv dem evt. lidt mere salt og peber.
 • Bag farsbrødene i ovnen i 30 minutter eller, indtil bacon får farve.
 • Server varme.
 • Velbekomme.

Noter

De kan holde sig et par dage i køleskabet og de er frysevenlige.

Tips til opskriften

Jeg krydrer kun kødet med salt og peber, fordi salatternmixet har både hvidløg og persille i. Men du kan sagtens tilføje f.eks. timian til kødet eller pifte det op med f.eks. paprika.

Vil du give farsbrødene et ekstra kick, så er chili i fetamixet rigtig lækkert – det kan være milde røde chilier eller jalapeños.

De er frysevenlige og kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet i lufttæt beholder.

Kylling kan sagtens skiftes ud med andet hakket kød.

Jeg laver 7 farsbrød ud af kyllingekødet, men du kan sagtens lave ét stort. Dette vil dog ændre på bagetiden.

Jeg bruger salattern i stedet for blød hvidost (f.eks. Puck), da jeg synes det giver en god konsistens. Men puck kan også sagtens bruges, så bliver fyldet blot mere cremet.

Hvad kan man servere til farsbrød med kylling?

Farsbrød med kylling smager skønt til f.eks. ovnbagte kartofler, en kold dressing og en lækker salat. Men de er også gode til f.eks. kogte aspargeskartofler, brun sauce og sylt.

De kan også nydes kolde og skæres i skiver og kommes på rugbrød eller i en sandwich.

Farsbrød Med Kylling Og Feta
opskrift på farsbrød med kylling

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!