Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 4

Pizza med kylling og chili

Mandag: Pizza med krydret kylling – jeg bruger den dej der skal koldhæve længe, men man kan også lave pizzaerne med dejen fra min flammkuchen. Så er dejen klar med det samme og skal slet ikke hæve. Server en god salat og pizzadressing til.

Taco Crunch Wrap

Tirsdag: taco crunch wraps med salat til

Kødboller I Korma

Onsdag: kødboller i korma med ris, raita og fladbrød.

Kartoffelsuppe Med Porre

Torsdag: kartoffelsuppe med porrer med lidt brød til.

Tarteletstang

Fredag: tarteletstang med salat til.

Rispapirspakker

Lørdag: Rispapirspakker og dertil ris og evt. en kålsalat.

Hakkebøffer I Whiskysauce

Søndag: hakkebøffer i whiskysauce med kartoffelmos til og salat.

Milkshake Med Æble Og Kanel

Ugens søde: æblemilkshake (smager af æblekage)

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde