Milkshake med æble og kanel. Denne milkshake smager af lidt af bagt æble med vaniljeis og kanel, så det er virkelig en “comfort” milkshake, som kan nydes hele året rundt.

Prøv min hjemmelavet vaniljeis til denne opskrift.

Milkshake Med Æble Og Kanel
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 6 stemmer

Milkshake Med Æble Og Kanel

Lækker milkshake, som smager lidt af et bagt æble med kanel og en god klat vaniljeis.
Ret Milkshake
Køkken Amerikansk, Dansk
Keyword Æblemost, Vaniljeis
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 1 minute
Samlet tid 6 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 1 portion vaniljeis cirka 450g
  • dl æblemost jeg brugte ufiltreret
  • 1/4 tsk kanel

Til toppen

Sådan gør du

  • Pisk fløden og kom den i en sprøjtepose med valgfri tyl.
  • Kom alle ingredienserne til milkshaken i en blender og blend i cirka 10 sekunder eller, indtil alt er blendet godt. Jo længere det blendes, jo mere vil shaken smelte, så gør det så hurtigt som muligt, så du har en tyk og lækker shake.
  • Hav to glas klar og kom milkshaken i de to glas – brug evt. en ske som hjælp.
  • Kom fløde på toppen og drys lidt kanel og karamelsauce over.
  • Stik sugerør i.
  • Velbekomme.

Noter

Milkshaken er bedst serveret med det samme.

Tips til milkshake med æble og kanel

Det er rigtig vigtigt med en god vaniljeis til denne opskrift for at opnå en lækker milkshake. Jeg bruger min hjemmelavet vaniljeis, men du kan også sagtens bruge en god købt vaniljeis.

Jeg bruger rigtig meget is i min milkshake, som både gør den ekstra lækker, men den får også en fantastisk lækker tykkelse. Det er vigtigt at blende shaken hurtigt, jo længere tid den blendes i jo mere vil milkshaken smelte, fordi maskinen bliver varmere.

Jeg pynter med pisket fløde, karamelsauce og kanel, men pynten er hel valgfri.

Er du ikke til smagen af kanel, så kan du udskifte kanel med 1 tsk vaniljepasta i stedet for og fremhæve vaniljesmagen sammen med æblesmagen i milkshaken.

Nyd milkshaken med det samme og gerne med et bredt sugerør (dette papsugerør er mest til pynt), da milkshaken er så lækker og tyk, så den kræver et lidt tykkere sugerør. Den kan også nydes med en ske.

Milkshake Med Æble Og Kanel

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Milkshake Med Æble Og Kanel
Milkshake Med Æble Og Kanel
Milkshake Med Æble Og Kanel
Milkshake Med Æble Og Kanel