Taco crunch wrap med tacokrydret oksekød, ost, salat, hjemmelavet salsa og sprøde chips. Nemt og mega lækkert.

Prøv også crunch wraps med kylling.

Taco crunch wrap

Egentlig kan man fylde en cruch wrap lige hvad man har lyst til, men det der gør en crunch wrap til en crunch wrap er tortilla chips, så de er et must i de her.

Oksekød kan skiftes ud med f.eks. hakket kylling.

Osten kan nemt skiftes ud med anden slags ost, og den friske salsa kan skiftes ud med andre saucer, dressinger, relish eller andet.

Taco Crunch Wrap

Jeg bruger XL tortillas, så man kan lave dem store og få nok fyld i dem uden de er svære at lukke. Jeg køber dem i blandt andet Bilka.

Taco Crunch Wrap

Jeg anbefaler at bruge runde tortillachips, da der ikke er risiko for at de stikker hul i tortillaen. Du kan dog også bruge de trekantede, men så skal du passe på hvordan de vender.

Taco Crunch Wrap
Udskriv Pin Opskriften
4.75 fra 8 stemmer

Taco Crunch Wrap

Lækre og nemme taco crunch wraps.
Ret Crunch wrap
Køkken Amerikansk
Keyword Oksekød, Taco
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 6 stk

Ingredienser

Sådan gør du

 • Steg oksekødet med lidt olie og tacokrydderi.
 • Snit iceberg i tynde strimler.
 • Hak tomater og rødløg i tern og vend sammen med hakket frisk basilikum,1 knust fed hvidløg og 1 spsk olie. Smag det til med citronsaft, salt og peber.
 • Rør mozzarella og cheddar sammen.
 • Tag en XL tortilla ud på bordet og kom ost i midten af den cirka 10-15 cm i diameter – ikke mere end det, da de skal kunne lukkes.
 • Tilføj så kød, så 5-6 tortillachips, lidt iceberg, en klat creme fraiche, lidt af tomatmixet (lad saften dryppe af inden) og så lidt mere ost.
 • Fold nu kanterne ind over, så fyldet er indeni – giv den evt. et tryk så chipsene bliver lidt knust og det er nemmere at lukke kanterne indover.
 • Når alle 6 er fyld og lukket, så skal de blot steges på en tør panden én ad gangen (evt brug to pander, så de er færdige hurtigere) ved middel/lav varme, så osten kan nå at smelte.
 • Når de er mørkgyldne og sprøde på begge sider, så er de færdige.
 • Serveres med det samme.
 • Velbekomme.

Noter

Disse er bedst spist på dagen pga. chipsene indeni.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Taco Crunch Wrap
Taco Crunch Wrap