Kylling crunch wraps er en fantastisk ret! Jeg blev inspireret af Taco Bell’s crunch wrap til at lave disse kyllinge crunch wraps. Indeni er der stegt kylling med tacokrydderi, ost, tortilla chips og andet godt! Prøv også grydret med kylling. Det her er ikke en typisk crunch wrap, hvis I kender dem fra Taco Bell. Det her er min egen ret, hvor jeg har hentet inspiration fra Taco Bell. Jeg har aldrig været på Taco Bell, men deres idé om en crunch wrap lød ret lækker! Det er en crunch wrap, fordi der er tortillachips indeni, som giver wrappen en god sprødhed. Den laves normalt med hakket oksekød. Jeg laver dog min cremet kyllingestyle med tacokrydderi!

Tips til kylling crunch wraps

Hvis du ikke kan finde de store XL wraps / tortillas, så kan du sagtens bruge de almindelige og blot folde den som en normal lille burrito og lukke enderne, så fyldet ikke ryger ud, når de steges. Men husk at holde igen med fyldet så. De er bedst nylavet, men de kan også sagtens gemmes i køleskabet og så lunes på panden næste dag, men så anbefaler jeg ikke at komme salat indeni og chipsene vil ikke være lige så sprøde. kylling crunch wraps Det er vigtigt at varme dem langsomt, så osten rigtig kan smelte. Lav dem evt. på to pander, så du hurtigere kan stege de 6 wraps.
Kylling Crunch Wraps
Udskriv Pin Opskriften
4.64 fra 11 stemmer

Kylling Crunch Wraps

Lækre kylling crunch wraps.
Ret Aftensmad
Køkken Amerikansk
Keyword Kylling
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 6 wraps

Ingredienser

Sådan gør du

 • Steg kyllingebrysterne på en pande med lidt olie, salt og peber.
 • Når kyllingebrysterne er færdige, så skæres de ud i meget små stykker.
 • Bland kylling med creme fraiche, mayonnaise og tacokrydderi.
 • Tag nu en XL tortillas og kom lidt revet cheddar ost i midten, så noget at kyllingemikset, så 5-7 tortillachips og tryk spidserne ned, så de ikke ender med at lave hul i tortillaen, når der foldes. Kom nu salat og rødløg på og slut af med mere ost.
 • Nu skal alle enderne foldes ind mod midten, så den ser sådan her ud
  Kylling Crunch Wraps
 • Gentag dette med alle 6 tortillas.
 • Steg dem nu en ad gangen med lukningen ned af først på en tør pande ved lav til middel varme. Osten skal gerne smelte indeni og tortillaen skal kun blive god gylden og ikke for mørk. Kan din pande ikke holde til at stege tørt, så kan du komme en smule olie på.
 • Når de alle er flotte gyldne, så er de klar til at blive serveret.
 • Velbekomme.

Noter

De er bedst nylavet, men de kan også sagtens gemmes i køleskabet og så lunes på panden, men så anbefaler jeg ikke at komme salat indeni.
Jeg er også at finde på de sociale medier: Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde. Min Instagram Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart! kylling crunch wraps