Madplan uge 30 består af 7 skønne retter til aftensmad heriblandt moussaka, luksus pitabrødstoast og sandwich med hjemmelavede fiskefrikadeller.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 30

Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost

Mandag: Tuna melts – american classic og New York deli style i et mix.

Sommerpasta Med Semitørrede Tomater

Tirsdag: Sommerpasta med tomat med salat til.

Moussaka - Auberginer Bagt Med Oksekød Og Ost

Onsdag: Moussaka med naan til.

Pastasalat Med Raita

Torsdag: Pastasalat med raita og brød til.

Luksus Pitabrødstoast

Fredag: Luksus pitabrødstoast

Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller

Lørdag: Fiskefrikadellesandwich med hjemmelavede fiskefrikadeller.

Kødsnitter - Butterdejshapsere Med Fars Og Pikantost - Snacks Med Butterdej

Søndag: Kødsnitter med salat og dressing til.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂