Fiskefrikadeller af torsk smager fantastisk og disse er asiatisk inspireret. De er super på en rugbrød, sandwich eller til en lækker salat.

Min kæreste elsker at fiske og han var heldig at fange en masse torsk til mig. Han havde længe drømt om fiskefrikadeller, så det ville jeg gerne lave til ham. Bruger du hele torsk, så kan du koge en lækker fiskebouillon af skroget. Du kan selvfølgelig også købe torskefileter i supermarkedet eller hos din lokale fiskehandler.

Jeg har før lavet en simpel og nem salat med fiskefrikadeller og der kan du nemt bruge disse lækre asiatisk inspireret fiskefrikadeller i stedet for dem i opskriften.

Disse fiskefrikadeller vil også være god til en lækker kartoffelsalat, pastasalat eller anden salat. Du kan finde min liste med salater lige HER.

De vil også egne sig vildt godt i en sandwich.

Tips til disse fiskefrikadeller

Hvis du ikke ønsker dem asiatisk inspireret, så kan du nemt droppe farin, soya, forårsløg, ingefær, og chili. Så skal du i stedet tilføje løg og evt 1 gulerod og ekstra salt.

Jeg laver en stor portion fiskefrikadeller, men du kan også nemt halvere opskriften.

Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller

Hjemmelavede fiskefrikadeller smager så godt. 
Ret Fiskefrikadeller
Køkken Asiatisk
Keyword Fiskefrikadeller, Torsk
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 30 minutter
Antal 25 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær torskefileterne i mindre stykker, og kom dem i en foodprocessor. 
  • Kom 2 tsk salt ved og kør kødet sejt. 
  • Tilføj nu 1 æg ad gangen i mens maskinen kører. 
  • Kom nu fløde, chili, farin, groft hakket forårsøg, peber, ingefær og soya ved. 
  • Kør farsen lækker. 
  • Smag på farsen og se om den mangler krydderier eller steg en lille klat af farsen på en panden, hvis du ikke ønsker at smage farsen rå. 
  • Kom olie på en pande og steg nogle fiskefrikadeller ad gangen. Du kan sætte dem på panden med en stor spiseske dyppet i vand eller du kan bruge en stor isske. Det er virkelig nemt med isske.
  • Steg dem indtil de er gyldne og lækre og gentag det, indtil du har brugt alt farsen. 
  • De er nu klar til at blive serveret.
  • Velbekomme. 

Noter

De kan holde sig i 3 dage i køleskabet eller fryses ned til senere. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller Asiatisk inspireret - Hjemmelavede Fiskefrikadeller