Frisk Og Lækker Salat Med Små Fiskefrikadeller Og Hjemmelavet Dressing

Frisk Og Lækker Salat Med Små Fiskefrikadeller Og Hjemmelavet Dressing

Jeg elsker denne salat. Den er frisk, skøn og nem at lave! Den bliver lavet med små fiskefrikadeller og en skøn og nem hjemmelavet dressing. Det er en skøn sommersalat og kan spises som et måltid evt. med lidt brød ved siden af. Det hele kan også kommes i et pitabrød, hvilket jeg virkelig også kan anbefale – mums!

Sommeren er på vej og tung mad er ikke altid på favoritlisten, når det er varmt. Det skal samtidig også være nem og hurtig mad – hvem orker bruge flere timer i køkkenet, når vejret er så fantastisk udenfor? Så i dag er det denne skønne salat, der er på menuen. Jeg glæder mig til sommeren! Varmen er allerede over os de her dage og det er fantastisk! Men jeg glæder mig endnu mere til familie, venner og kæreste får ferie fra skole og jobs, så jeg kan invitere ud på en god cykeltur med en picnickurv. Her kunne jeg godt finde på at have denne salat med.

Jeg har også lavet en anden fantastisk salat her på bloggen en lækker salat med bagte gulerødder, ristede kikærter og persilledressing. Det er skønt tilbehør til et grillet stykke kød. Jeg vil desuden lave flere salater og lette retter igennem sommeren her på bloggen, som jeg håber, at I vil kunne lide 🙂

4 personer – der bliver 20 små fiskefrikadeller ud af min opskrift

400 gram fiskefars af torsk*
1 lille finthakket rødløg
Salt og peber
Olie til stegning

* Du kan selvfølgelig også sagtens lave din egen fiskefars ved at blende torsk og herefter blande med lidt æg og mel og smage til med salt og peber.

Dressing:
1 dl creme fraiche
1 dl mayonnaise
1 rødløg hakket
5 spsk hakket syltede agurker
salt og peber

Feldsalat
Gulerødder
Agurk

Evt. lidt skovesyre at pynte med

Sådan laves salaten:

Bland fiskefarsen med løg, salt og peber.

Jeg bruger nu en 3 cm isscooper ske – på den måde får jeg samme størrelse fiskefrikadeller og de bliver rigtig fine. Du kan selvfølgelig også bare bruge 2 skeer og sætte farsen på panden med dem.

Kom lidt olie på en pande og steg de små fiskefrikadeller, som du sætter på med isskeen eller 2 skeer (med isskeen får du 20 små fiskefrikadeller). Steg dem, indtil de er fine gyldne hele vejen rundt.

Bland dressingen – creme fraiche, mayonnaise, rødløg og syltede agurker sammen med smag til med salt og peber.

Gulerødderne skrælles og så bruges en skræller eller mandolinjern til at lave nogle fine lange tynde strimler.

Brug også en skræller eller mandolinjern til agurken.

Skyl feldsalaten og fjern evt. rødder, hvis der sidder nogen.

Nu skal salaten blot samles med alle elementerne og så er den klar til at blive serveret.

Velbekomme 🙂

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg lægger også ind i mellem mini videoer op af mine retter, så du nemt kan se om opskriften er noget for dig 🙂 Det ville gøre mig så glad, hvis du vil følge med på siden!

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følgeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *