Madplan uge 29 består af 7 skønne retter til aftensmad og en sød opskrift. I denne uge er der blandt andet carbonara, kartoffelsalat med grillpølser og tunamelt.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 29

Spicy Spaghetti Carbonara

Mandag: Spicy spaghetty carbonara med skøn salat til.

Taco Crunch Wrap

Tirsdag: Taco crunch wraps med salat til.

Tunamelts - American Classic Og NY Deli Style - Brød Med Tun Og Ost

Onsdag: Tunamelts med salat til.

Solsikkekernepesto

Torsdag: Pasta rørt med hjemmelavet solsikkekernepesto, dertil kylling og salat.

Arayes - Fladbrød Med Kødfyld

Fredag: Arayes – fladbrød med oksekød, dertil salat, chiliolie, hvidløgsolie og kebabdressing.

Kartoffelsalat Med Sommerdressing

Lørdag: hjemmelavet kartoffelsalat med sommerdressing med grillet pølser til og brød.

Gulerodsboller

Søndag: Hjemmelavede gulerodsboller som sandwichbrød – super med pålæg, salat og dressing.

Peanut Butter Ishapsere

Ugens søde: Peanut butter ishapsere.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂