Madplan uge 28 består af 7 lækre retter til aftensmad og en sød opskrift. I denne uge er der blandt andet tacos, pastasalat og en skøn bønnesalat med grillet kylling.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 28

Pastasalat Med Tomatdressing

Mandag: Pastasalat med tomatdressing og dertil enten grillpølser eller koteletter eller en god hjemmelavet frikadelle.

Meltortillas

Tirsdag: hjemmelavede tortillas med salat, dressing og stegt kylling eller kødsauce. Opskriften lyder på 24 små tortillas, så lav 8 store i stedet for.

Bønnesalat Med Bacon og Feta

Onsdag: Bønnesalat med bacon og feta og dertil grillet kylling og brød.

Frikadeller

Torsdag: Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat.

Sprøde Kyllingetacos

Fredag: Hjemmelavede kyllingetacos.

Spinatroulade Med Rejer

Lørdag: Spinatroulade med rejer og salat til.

Croissant Med Kyllingesalat

Søndag: Croissant med kyllingesalat med salat til.

Jordbærcheesecake

Ugens søde: Jordbær cheesecake.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram.

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde.