Kartoffelsalat er en skøn måde at spise kartofler på. Denne opskrift er en af mine favoritter. Kombinationen af pesto, hjemmelavede semitørrede tomater, feta og edamamebønner er bare herlig!

Jeg elsker kartoffelsalat og jeg kan nyde kartoffelsalat året rundt! Denne kartoffelsalat egner sig godt til madpakken. Jeg har selvfølgelig masser af andre kartoffelsalater på bloggen og dem finder du lige HER. Der er blandt andet kartoffelsalat med fetacreme, en med sprødt kyllingeskind og en anden med flæskesvær og syltede agurker. De er så gode!

Denne opskrift på kartoffelsalat kan nydes alene, til frokost, aftensmad, som tilbehør – ja, lige hvad du har lyst til.

Tips til denne kartoffelsalat

Du kan bruge lige den pesto du ønsker. Det behøver ikke være en grøn pesto.

Tilføj de grøntsager du ønsker, men prøv opskriften på mine semitørrede tomater til kartoffelsalaten! Den opskrift finder du lige HER.

Hvis du ønsker lidt mere knas i retten, så vil ristede græskarkerner, valnødder eller pinjekerner også gøre sig godt i kartoffelsalaten.

Jeg bager altid mine kartofler i ovnen, når jeg laver kartoffelsalat. Det giver en ekstra god smag, men du kan selvfølgelig også koge dine kartofler, hvis du bedre kan lide dette. Bare husk at lade dem køle ned før du vender dem med resten af ingredienserne.

Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto

Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 1 stemme

Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto

Lækker og nem kartoffelsalat, som er én af mine favoritter! Opskriften på mine semitørrede tomater er lige HER.
Ret Aftensmad, Frokost, Tilbehør
Keyword Feta, Kartoffelsalat, Pesto
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 55 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 • Skær kartoflerne i halve og/eller kvarte alt efter hvor store de er.
 • Kom kartoflerne i en pose med lidt salt, peber og lidt olie.
 • Ryst posen godt og kom herefter kartoflerne ud på en bageplade.
 • Bag kartoflerne i ca. 35 minutter.
 • Lad kartoflerne køle i 30 minutter.
 • Imens skæres peberfrugten ud i små tern. 
 • Hvis edamamebønnerne er frosne, så lægges de i vand i nogle minutter og vandet hældes fra.
 • Kom kartoflerne i en stor skål og vend med pesto, peberfrugt, semitørrede tomater (hvor olien hældes fra) og edamamebønner. 
 • Til sidst vendes fetaen i.
 • Kartoffelsalaten er nu klar til servering. 
 • Velbekomme.
Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto Kartoffelsalat Med Edamamebønner, Feta, Semitørrede Tomater Og Pesto