Madplan uge 21 byder på 7 lækre opskrifter og en sød opskrift. Denne uge består af blandt andet galette, tærte og quesadillas.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 21

Butterdejsstang Med Kylling

Mandag: butterdejstærte med kylling og salat til.

Galette Møder Skinkestang

Tirsdag: Galette møder skinkestang med salat til.

Asiatiske Quesadillas Med Kylling

Onsdag: Asiatiske quesadillas med salat til.

Farsbrød Med Kylling Og Feta

Torsdag: Mini farsbrød med feta med kartoffelsalat med romescosauce til.

Salat Med Popcorn Kylling

Fredag: Salat med popcorn kylling.

Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke - Opskrift På Tærter I Tarteletskaller

Lørdag: Tartelettærter med salat og dressing til.

Rugbrødstærter Med Rejer, Æg Og Karrydressing

Søndag: Rugbrødstærter med æg og rejer.

Cookies Med Chokolade Og Hasselnødder

Ugens søde: Cookies med chokolade og nødder.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂