Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke

Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke

Mini tærter med pikantost og skinke smager super godt. Den nemmeste måde at lave tærte på! Fyldet hældes bare i tarteletskaller og så bages de i ovnen. Denne version er med skinke og pikantost og de smager så skønt. De er super bpde varme og kolde, så de kan også bruges i madpakken eller med på tur.

Mini tærter er super nemme at lave, når de laves i tarteletskaller. Så skal du kun bruge 10 minutter af din egen tid på dem og de smager herligt.

Ønsker du anden inspiration til lækre tærter, så har jeg flere opskrifter samlet lige HER.

Jeg elsker kombinationen af skinke og pikantost. Vi kender alle kombinationen fra den lækre skinkestang og det er altså ingen undtagelse, at kombinationen også smager fantastisk i tærte eller bare en version af mini tærter.

Disse mini tærter kan også nydes som en let forret eller frokost med lidt salat til ligesom man ofte serverer en skinkestang til forret.

Tips til mini tærter

Du kan fylde disse tærter med lige det tærtefyld, som du ønsker. Lidt stegte champignon vil også egne sig godt i det fyld jeg har i disse tærter.

Tærterne er frysevenlige, så de kan nem laves i forvejen, så du har noget nemt i fryseren til ture, madpakken eller bare aftensmaden.

Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke - Opskrift På Tærter I Tarteletskaller Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke - Opskrift På Tærter I Tarteletskaller

Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke - Opskrift På Tærter I Tarteletskaller
Udskriv Pin Opskriften
5 fra 5 stemmer

Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke - Opskrift På Tærter I Tarteletskaller

Sprøde små tærter i tarteletskaller.
Ret Tærte
Køkken Dansk
Keyword Pikantost, Skinke
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 40 minutter
Antal 10 stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Hak løg og purløg. 
  • Rør løg, purløg, pikantost, æg, skinke, salt og peber sammen i en skål. 
  • Fordel fyldet i tarteletterskallerne - der vil måske være lidt fyld tilbage. 
  • Bag nu de små tærter i ovnen i cirka 30 minutter. 
  • Så er de klar til servering. 
  • Velbekomme. 

Noter

Disse små tærter er frysevenlige og de kan nydes både kolde og lune. 

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke - Opskrift På Tærter I Tarteletskaller8 thoughts on “Mini Tærter Med Pikantost Og Skinke”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *