Madplan uge 20 er igen en uge med 7 retter til aftensmad og en sød opskrift. Denne uge er i burgers tegn heriblandt en vegetarburger og en burger med friteret havarti.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 20

Big Mac Pakker

Mandag: Big mac pakker med salat til.

Tirsdag: Halloumiburgere med ovnbagte kartofler til.

Asiatiske Quesadillas Med Kylling

Onsdag: Asiatiske quesadillas med salat til.

Rissalat Med Karrydressing Og Rejer

Torsdag: Rissalat med rejer og karrydressing med salat til.

Friteret Havarti Burger

Fredag: Friteret havarti burger med ovnbagte kartofler til.

Hakkebøffer I Whiskysauce

Lørdag: Hakkebøffer i whiskysauce med kartoffelmos og salat til.

Kødboller I Champignonsauce

Søndag: Kødboller i champignonsauce med ovnbagte kartofler og salat til.

Hindbærkoldskål Med Rugbrødsknas

Ugens søde: Hindbærkoldskål med rugbrødsknas.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂