Madplan uge 19 med 7 lækre retter til aftensmaden. Denne uge byder på blandt andet moussaka med naan til, mini tærter med bacon og big mac butterdejspakker.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 19

Moussaka - Auberginer Bagt Med Oksekød Og Ost

Mandag: Moussaka med naan til.

Pasta I Pikantostsauce - Pastaret Med Bacon Og Pikantost

Tirsdag: Pasta i pikantostsauce med salat til.

Sandwich Med Rejesalat Med Karrydressing

Onsdag: Hjemmelavet rejesalat i karrydressing i sandwich med salat i.

Big Mac Pakker

Torsdag: Big mac pakker med salat – er der nogle tilbage er de også rigtig fine i madpakken.

Varme Sandwiches Med Ost Og Bacon

Fredag: Varme sandwiches med kalkun, bacon og 2 slags ost.

Små Tærter Med Bacon Og Pikantost

Lørdag: Små tærter med bacon og pikantost (indeholder reklame for kniv). De nydes med salat til. De er super både kolde og varme.

Hindbærkoldskål Med Rugbrødsknas

Søndag: Hindbærkoldskål med rugbrødsknas og bær – Nogle gange så nyder vi altså koldskål som aftensmad. Vi elsker det!

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂