Madplan uge 11 består af 7 lækre retter til aftensmaden heriblandt farserede porrer, millionkarry og burger.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 11

Farserede porrer

Mandag: Farserede porrer med ovnbagte kartofler og sovs.

Pitabrødspizza

Tirsdag: Pitabrødspizza med salat og hjemmelavet pizzadressing.

Helstegt Kylling Med Kartofler, Timan Og Citron

Onsdag: Helstegt kylling med kartofler i ovnen med salat til.

Million Karry

Torsdag: Millionkarry med ris.

Italiensk Inspireret Burger

Fredag: Italiensk inspireret burger med ovnbagte kartofler til.

Croissant Med Kyllingesalat

Lørdag: Croissanter med kyllingesalat og salat til.

Tuna Melt Pizza

Søndag: Tuna melt pizza med dej der ikke skal hæve og en salat til.

Cheesecake Med Browniebund

Ugens søde: Cheesecake med browniebund.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂