Madplan uge 10 – 7 lækre opskrifter til ugens løb blandt andet aspargessuppe, kebabruller med chiliolie og tarteletter med rejesalat.

Har du set mit opslag med 30 retter på 30 minutter eller under 30 minutter? Der er masser af inspiration at hente. Så hvis du gerne vil have endnu mere inspiration end blot denne madplan, så kan du tjekke den liste. Der er masser af lækre sager at finde og meget nemme retter, som kun tager 30 minutter eller under!

Jeg har oprettet en gruppe på Facebook dedikeret til min blog her, hvor jeg vil dele hver gang der kommer noget nyt på bloggen, jeg vil også dele videoer jeg laver i køkkenet og I er mere end velkommen til at spørge løs derinde, hvis I har spørgsmål til mine opskrifter! I er mere end hjertelig velkommen derinde – gruppen er lige HER. 

Mine tidligere madplaner kan findes lige her

Jeg nævner flere gange i mine madplaner, at mine retter er gode med en lækker salat til. Du kan finde en masse andre lækre salater lige HER. Der finder du også lækre pastasalater, kartoffelsalater og andet, som egner sig godt til madpakken.

Madplan Uge 10

Koldhævede Maltboller

Mandag: Koldhævede maltboller som sandwichbrød med kylling, salat og karrydressing (fra denne opskrift). Dejen sættes over om morgenen. Er der boller tilbage efter aftensmaden, så er de super i madpakken dagen efter.

Tarteletter Med Rejesalat

Tirsdag: Tarteletter med rejesalat.

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili

Onsdag: Kebabruller med hjemmelavet kebabdressing og chiliolie.

Tuna Rolls

Torsdag: Lækre tunarolls – hotdogbrød med tunmousse og salat.

Hvidløgsbrød Pizza

Fredag: Hvidløgsbrød pizza toppet med rucola og serranoskinke.

Kartoffelkroketter Med Bearnaisemayo

Lørdag: Kartoffelkroketter med bearnaisemayo og nakkefilet i ovnen.

Aspargessuppe

Søndag: Hjemmelavet aspargessuppe.

Jeg håber, at madplanen kan bruges!

Vil du gerne være sikker på at vide, når jeg har en ny opskrift på bloggen? Så kan du følge min madblog på Facebook lige her.

Jeg er også at finde på Instagram 🙂

Mangler du endnu mere mad inspiration? Så kan jeg anbefale at bruge Pinterest! Du er mere end velkommen til at følge mig derinde 🙂