Kebabrulle med kebabdressing og chiliolie er et hit herhjemme. Kebabdressingen og chiliolien er hjemmelavet og tager ingen tid at bikse sammen.

Opskriften på kebabdressingen finder du lige her.

Tips til kebabrulle og chiliolie

Chiliolien er proppet med spark, men det er et midlt spark. Jeg er ofte nødt til at sige uden chili, når jeg bestiller en rullekebab, fordi den er så stærk at jeg ikke kan nyde maden. Jeg elsker stærk mad, men til en vis grad. Jeg har derfor lavet en forholdvis mild chiliolie, som du dog nemt kan tilføje mere chili til, hvis mere styrke ønskes.

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili

Jeg brugte købte tortillas denne gang, men ønsker du brød med mere gods i, så kan du også lave hjemmelavede naan, som er lækre fladbrød.

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili

Jeg ruller kebabrullerne med både dressing og chiliolie, men jeg serverer også altid ekstra dressing og chiliolie til, så man selv kan tilføje mere, når man spiser.

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili

Jeg brugte et mandolinjern til at skære tynde skiver agurk og tomat. Dette gjorde det meget nemmere at rulle tortillaen.

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili
Udskriv Pin Opskriften
4.75 fra 8 stemmer

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chiliolie

Kebabrulle med hjemmelavet kebabdressing og chiliolie er nemt at lave og smager fantastisk.
Ret Aftensmad
Køkken Dansk, Fusion
Keyword Chiliolie, Kebabdressing
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Chiliolie

Sådan gør du

  • Kom chiliflager, hvidløg, olie og tomatpuré i en minihakker, foodprocessor eller blender. Kør, indtil alt er hakket godt og smag chiliolien til med salt. Ønskes der mere styrke, så kom flere chiliflager eller frisk chili i.
  • Skær salat, agurk og tomat.
  • Steg kebab på panden med lidt olie.
  • Kom salat, agurk, tomat, kebab, chiliolie og dressing på 4 tortillas.
  • Rul dem stramt og så er de klar til servering.
  • Velbekomme.

Noter

Du kan altid tilføje flere chiliflager for mere styrke og evt. blende frisk chili i også.
 
Kebabrullerne er også lækre kolde dagen efter i madpakken eller til frokost.

Jeg er også at finde på de sociale medier:

Min gruppe på Facebook hvor du er mere end velkommen til at dele billeder, hvis du laver en (eller flere 😀 ) retter fra bloggen her. Du kan desuden også stille spørgsmål angående mine opskrifter og jeg deler selv billeder og nye og gamle opskrifter derinde. Så der vil altid være madinspiration at finde derinde.

Min Instagram

Jeg er desuden også at finde på Pinterest, hvor jeg dagligt deler masser af billeder fra bloggen. Pinterest er en side (eller gratis app til mobilen), hvor man kan gemme billeder og opskrifter på sine egne opslagstavler, så man altid kan finde opskrifterne igen. Det er så smart!

Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili
Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili
Kebabrulle Med Kebabdressing Og Chili